Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BRANCO FC IS Covasna
sweep Tactiek Attack
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 17
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 47.4
solide Schieten uitstekend
goed Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Tzortzis rent richting de bal. D`Heer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tzortzis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mijnals zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. de Medeiros kopt de bal weg. Ortiz Mina geeft een lange en hoge pass. Arrotino springt en kopt de bal. Świątek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Mroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mroziak passt de bal met de wreef. D`Heer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mastrostefano de bal. Mastrostefano haalt uit met een fantastische trap. Spescha bokst de bal weg.

14e minuut.
Araníbar geeft een hoge lob. Inworp. Bercu met een snelle inworp. Klungelig pakt Mroziak de bal. Mroziak geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Ziediņš passt de bal zonder na te denken. Mijnals heeft problemen om de bal te vangen. Mijnals speelt de bal door. Ortiz Mina rent richting de bal. Ortiz Mina haalt uit met een fantastische trap. Świątek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Esteves rent richting de bal. Esteves passt de bal zonder na te denken. Apacz speelt de bal door. Mastrostefano rent richting de bal. Mastrostefano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Mastrostefano kopt de bal weg. Klungelig pakt Tzortzis de bal. D`Heer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. D`Heer is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Tzortzis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tzortzis kan niet meer verder spelen. Godylewicz komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Esteves speelt de bal door. Klungelig pakt Apacz de bal. Apacz speelt de bal door. Mastrostefano is nu in balbezit. Mastrostefano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Godylewicz heeft problemen om de bal te vangen. Esteves verovert de bal door een tackle van achteren. Esteves passt de bal met de wreef. Daar is Mastrostefano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mastrostefano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Bercu heeft problemen om de bal te vangen. Arrotino bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrotino geeft de bal voor. Mijnals rent richting de bal. Mijnals geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kum geeft de bal voor. Enoch kopt de bal weg. Arrotino is nu in balbezit. Arrotino haalt uit met een fantastische trap. Świątek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BRANCO - FC IS Covasna 0:1

42e minuut.
Godylewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Godylewicz geeft een lange en hoge pass. Aubry heeft problemen om de bal te vangen. Ortiz Mina rent richting de bal. Ortiz Mina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Klungelig pakt Ziediņš de bal. Ziediņš geeft een hoge lob. Cornaglia heeft problemen om de bal te vangen. Arrotino bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrotino haalt uit met een fantastische trap. Świątek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BRANCO 49%, FC IS Covasna 51%.
FC BRANCO - FC IS Covasna 0:1

46e minuut.
Mihnea komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Buitenspel voor Mastrostefano. Goede buitenspelval van de verdediging. Godylewicz neemt vlug de vrije trap. de Medeiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrotino verovert de bal door een tackle van achteren. Arrotino schiet op doel. Świątek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arrotino rent richting de bal. Arrotino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Enoch zal de hoekschop nemen. Doeltrap. Świątek trapt de bal weg. Mastrostefano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrostefano haalt uit met een fantastische trap. Spescha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Rúnarsson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carrasco met de inworp. Daar is Apacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apacz geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mastrostefano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrostefano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC BRANCO - FC IS Covasna 1:1

61e minuut.
Mihnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Aubry legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mihnea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arrotino kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BRANCO - FC IS Covasna 1:2

63e minuut.
Bercu onderschept slim de pass. Bercu geeft de bal voor. Kum onderschept slim de pass. Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mastrostefano heeft problemen om de bal te vangen. Kum rent richting de bal. Mastrostefano verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC BRANCO - FC IS Covasna 2:2

65e minuut.
Inworp. Mroziak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bercu geeft een lange en hoge pass. Mastrostefano krijgt zijn hoofd ertegen. Spescha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BRANCO - FC IS Covasna 3:2

72e minuut.
Esteves bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnals verovert de bal door een tackle van achteren. Mijnals passt de bal zonder na te denken. Arrotino rent richting de bal. Arrotino schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mihnea is nu in balbezit. Mihnea draait met de bal, schiet en ... Świątek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Enoch passt de bal zonder na te denken. Arrotino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bercu krijgt een gele kaart. Arrotino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mijnals wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Mijnals heeft problemen om de bal te vangen. Mijnals probeert naar een medespeler te passen. Arrotino rent richting de bal. Mijnals bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnals draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Cornaglia probeert naar een medespeler te passen. Mijnals speelt de bal door. Godylewicz probeert naar een medespeler te passen. Mihnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihnea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BRANCO 48%, FC IS Covasna 52%.
FC BRANCO - FC IS Covasna 3:2