Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-23 17:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.41 [del]
  • Stadion: TĂPŞAN
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 27769
BAIETII VESELI Fc Maicanesti
simplu Tactiek psy
40% Balbezit 60%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 51.7
solide Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


3e minuut.
Puştea geeft een lange en hoge pass. Pitu kopt de bal weg. Wielgus speelt de bal door. Enache rent richting de bal. Enache schiet op doel. Pino bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - Fc Maicanesti 1:0

5e minuut.
Amca is nu in balbezit. Amca passt de bal in één keer door. von Pechstein rent richting de bal. von Pechstein draait met de bal, schiet en ... Cordovez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BAIETII VESELI - Fc Maicanesti 1:1

23e minuut.
Szumilas speelt de bal door. Storti is nu in balbezit. von Pechstein verovert de bal door een tackle van achteren. von Pechstein haalt uit met een fantastische trap. Cordovez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - Fc Maicanesti 1:2

29e minuut.
Storti kopt de bal weg. Cung heeft problemen om de bal te vangen. Cung geeft een hoge lob. Daar is Amca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Storti geeft de bal voor. Inworp. Cung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. von Pechstein is nu in balbezit. von Pechstein schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Potroviţa met een sublieme pass. Cung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cung probeert naar een medespeler te passen. von Pechstein rent richting de bal. von Pechstein schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Potroviţa passt de bal in één keer door. Cung probeert naar een medespeler te passen. von Pechstein is nu in balbezit. von Pechstein schiet op doel. Cordovez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - Fc Maicanesti 1:3

39e minuut.
Cung rent richting de bal. Cung passt de bal met de wreef. Esca is nu in balbezit. von Pechstein verovert de bal door een tackle van achteren. von Pechstein draait met de bal, schiet en ... Cordovez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAIETII VESELI 69%, Fc Maicanesti 31%.
BAIETII VESELI - Fc Maicanesti 1:3

47e minuut.
Potroviţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Potroviţa passt de bal met de wreef. Cung heeft problemen om de bal te vangen. Cung geeft de bal voor. Amca springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Vacas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Crainic de bal. Amca rent richting de bal. Amca haalt uit met een fantastische trap. Cordovez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - Fc Maicanesti 1:4

58e minuut.
Cung rent richting de bal. Cung passt de bal met de wreef. von Pechstein bereikt de bal nog maar net als eerste. von Pechstein haalt uit met een fantastische trap. Cordovez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - Fc Maicanesti 1:5

61e minuut.
Cung raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sălăjean komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Puştea geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tache de bal. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Enache stond buitenspel. Szumilas maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Amca kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Perianu probeert naar een medespeler te passen. Puştea probeert naar een medespeler te passen. Szumilas is nu in balbezit. Szumilas draait met de bal, schiet en ... Cordovez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Amca is nu in balbezit. Amca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - Fc Maicanesti 1:6

76e minuut.
Sălăjean met een sublieme pass. Perianu rent richting de bal. Perianu passt de bal in één keer door. von Pechstein rent richting de bal. von Pechstein draait met de bal, schiet en ... Cordovez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Crainic geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sălăjean met de inworp. von Pechstein is nu in balbezit. von Pechstein geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Potroviţa passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sălăjean de bal. Sălăjean passt de bal met de wreef. von Pechstein heeft problemen om de bal te vangen. von Pechstein draait met de bal, schiet en ... Cordovez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Wielgus onderschept slim de pass. Wielgus speelt de bal door. Troester heeft problemen om de bal te vangen. Troester geeft de bal voor. Enache heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Perianu rent richting de bal. Daar is Perianu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perianu geeft de bal voor. Klungelig pakt von Pechstein de bal. von Pechstein draait met de bal, schiet en ... Cordovez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAIETII VESELI 68%, Fc Maicanesti 32%.
BAIETII VESELI - Fc Maicanesti 1:6