Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 17:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.41 [del]
  • Stadion: BAD Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 8441
BAD Portocala electrica
ftt Tactiek 5.2.3
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
24 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 44.6
very good Schieten excellent
very good Passen adequate
good Verdedigen solid


4e minuut.
Páncsics heeft problemen om de bal te vangen. Páncsics passt de bal met de wreef. Alì is nu in balbezit. Dumitraşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Dumitraşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Páncsics de bal. Páncsics schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - Portocala electrica 1:0

9e minuut.
Dumitraşcu rent richting de bal. Condron is nu in balbezit. Dumitraşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu haalt uit met een fantastische trap. Căliman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - Portocala electrica 2:0

17e minuut.
Pora onderschept slim de pass. Pora geeft een lange en hoge pass. Condron kopt de bal weg. Dumitraşcu rent richting de bal. Dumitraşcu draait met de bal, schiet en ... Căliman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Páncsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Páncsics haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - Portocala electrica 3:0

20e minuut.
Alì bereikt de bal nog maar net als eerste. Condron bereikt de bal nog maar net als eerste. Condron passt de bal zonder na te denken. Páncsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Páncsics draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - Portocala electrica 4:0

23e minuut.
Căliman trapt de bal weg van het doel. Nappo is nu in balbezit. Nappo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aytemiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aytemiz haalt uit met een fantastische trap. Chiş bokst de bal weg.

32e minuut.
Krasucki geeft de bal voor. Dumitraşcu is nu in balbezit. Dumitraşcu passt de bal in één keer door. Condron is nu in balbezit. Condron draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Alì bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasucki onderschept slim de pass. Krasucki passt de bal met de wreef. Páncsics is nu in balbezit. Páncsics haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kinn probeert naar een medespeler te passen. Pora probeert naar een medespeler te passen. Chişcă speelt de bal door. Condron rent richting de bal. Condron haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Tămâie kopt de bal weg. Krasucki heeft problemen om de bal te vangen. Krasucki met een sublieme pass. Daar is Dumitraşcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumitraşcu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Páncsics maakt een snoekduik en kopt de bal. Dvéri onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - Portocala electrica 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAD 47%, Portocala electrica 53%.
BAD - Portocala electrica 5:0

46e minuut.
Páncsics is nu in balbezit. Páncsics geeft een lange en hoge pass. Condron bereikt de bal nog maar net als eerste. Condron schiet op doel. Căliman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - Portocala electrica 6:0

51e minuut.
Díaz Muñoz geeft de bal voor. Páncsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Condron rent richting de bal. Condron schiet op doel. Căliman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - Portocala electrica 7:0

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Páncsics stond buitenspel. Stănică komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Kinn met een sublieme pass. Krasucki probeert de bal met de borst te controleren. Krasucki passt de bal met de wreef. Condron rent richting de bal. Condron schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Calviño passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tămâie de bal. Chişcă geeft de bal voor. Dumitraşcu rent richting de bal. Dumitraşcu draait met de bal, schiet en ... Căliman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stănică rent richting de bal. Stănică draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Dumitraşcu kopt de bal weg. Bourbos heeft problemen om de bal te vangen. Condron rent richting de bal. Condron schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Calviño passt de bal in één keer door. Arboleda onderschept slim de pass. Aytemiz rent richting de bal. Aytemiz geeft een lange en hoge pass. Calviño krijgt zijn hoofd ertegen. Chiş bokst de bal weg.

86e minuut.
Marinescu passt de bal zonder na te denken. Stănică is nu in balbezit. Condron rent richting de bal. Condron haalt uit met een fantastische trap. Căliman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - Portocala electrica 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAD 47%, Portocala electrica 53%.
BAD - Portocala electrica 8:0