Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Portocala electrica BAD
5.2.3 Tactiek ftt
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
45.3 gemiddelde waardering 53.5
excellent Schieten excellent
adequate Passen very good
very good Verdedigen good


3e minuut.
Dvéri verovert de bal door een tackle van achteren. Dvéri probeert naar een medespeler te passen. Galinho probeert de bal met de borst te controleren. Páncsics is nu in balbezit. Páncsics schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Arboleda met een sublieme pass. Galinho kan de bal niet met de borst controleren. Nappo speelt de bal door. Aytemiz heeft problemen om de bal te vangen. Aytemiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Portocala electrica - BAD 1:0

17e minuut.
Calviño rent richting de bal. Calviño passt de bal in één keer door. Nappo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Calviño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calviño haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Dumitraşcu passt de bal met de wreef. Daar is Chişcă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chişcă probeert naar een medespeler te passen. Condron is nu in balbezit. Condron draait met de bal, schiet en ... Căliman bokst de bal weg. Dvéri bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvéri geeft een hoge lob. Krasucki geeft de bal voor. Căliman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Páncsics krijgt zijn hoofd ertegen. Căliman bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Bourbos kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Portocala electrica - BAD 1:1

32e minuut.
Daar is Dvéri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dvéri passt de bal in één keer door. Chişcă speelt de bal door. Páncsics rent richting de bal. Páncsics draait met de bal, schiet en ... Căliman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Condron heeft problemen om de bal te vangen. Condron draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Marinescu rent richting de bal. Marinescu geeft een hoge lob. Dumitraşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Portocala electrica - BAD 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portocala electrica 53%, BAD 47%.
Portocala electrica - BAD 1:2

52e minuut.
Arboleda speelt de bal door. Marinescu met een sublieme pass. Páncsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Páncsics haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Portocala electrica - BAD 1:3

63e minuut.
Kinn kopt de bal weg. Krasucki heeft problemen om de bal te vangen. Krasucki met een sublieme pass. Condron is nu in balbezit. Condron schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Dumitraşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasucki is nu in balbezit. Dumitraşcu speelt de bal door. Condron bereikt de bal nog maar net als eerste. Condron draait met de bal, schiet en ... Căliman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Bourbos de bal. Páncsics is nu in balbezit. Páncsics schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Portocala electrica - BAD 1:4

66e minuut.
Galinho passt de bal zonder na te denken. Psarros geeft een hoge lob. Díaz Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Calviño verovert de bal door een tackle van achteren. Calviño draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Pora geeft een hoge lob. Condron kopt de bal weg. Daar is Dvéri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Páncsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Páncsics draait met de bal, schiet en ... Căliman bokst de bal weg.

78e minuut.
Krasucki passt de bal zonder na te denken. Condron rent richting de bal. Condron passt de bal zonder na te denken. Páncsics rent richting de bal. Páncsics schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Aytemiz rent richting de bal. Arboleda onderschept slim de pass. Arboleda geeft een hoge lob. Páncsics rent richting de bal. Páncsics draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Portocala electrica - BAD 1:5

85e minuut.
Chişcă speelt de bal door. Condron bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvéri onderschept slim de pass. Páncsics verovert de bal door een tackle van achteren. Páncsics draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portocala electrica 60%, BAD 40%.
Portocala electrica - BAD 1:5