Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sacalaz Tm *** Cпартак Москва *
4-3-3 probe Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
15% Spel op eigen helft 85%
46 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 32.7
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen matig
zeer goed Verdedigen zwak


1e minuut.
Bodryagin passt de bal met de wreef. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado geeft een lange en hoge pass. Carlos bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlos schiet op doel. Gugu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Vascu is nu in balbezit. Buhoiu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vascu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Carlos kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Gugu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - *** Cпартак Москва * 1:0

6e minuut.
Zamora is nu in balbezit. Zamora passt de bal met de wreef. Durbel met een sublieme pass. Martínez Mina geeft een lange en hoge pass. Vascu kopt de bal weg. Gugu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Gugu trapt de bal weg van het doel. Bodryagin kan de bal niet met de borst controleren. Bodryagin met een sublieme pass. Vascu rent richting de bal. Vascu draait met de bal, schiet en ... Gugu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zamora geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dobrea probeert de bal met de borst te controleren. Delgado geeft een lange en hoge pass. Paal!
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Klungelig pakt Kędzia de bal. Bodryagin is nu in balbezit. Bodryagin passt de bal zonder na te denken. Delgado rent richting de bal. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Stănăşel passt de bal zonder na te denken. Drăgan rent richting de bal. Majsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Gugu met een harde bal richting middenveld. Delgado kopt de bal weg. Bodryagin geeft de bal voor. Carlos probeert de bal met de borst te controleren. Carlos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Zamora is nu in balbezit. Zamora geeft de bal voor. Daar is Kędzia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado is nu in balbezit. Delgado draait met de bal, schiet en ... Gugu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Stănăşel met een sublieme pass. Bodryagin geeft de bal voor. Vascu rent richting de bal. Vascu haalt uit met een fantastische trap. Gugu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Carlos passt de bal met de wreef. Vascu is nu in balbezit. Vascu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Delgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Buhoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carlos bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlos haalt uit met een fantastische trap. Gugu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - *** Cпартак Москва * 2:0

28e minuut.
Bodryagin met een snelle inworp. Majsner rent richting de bal. Majsner speelt de bal door. Klungelig pakt Delgado de bal. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Zamora geeft een lange en hoge pass. Doeltrap. Buhoiu trapt de bal weg van het doel. Zamora is nu in balbezit. Zamora geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Buhoiu trapt de bal weg van het doel. Inworp. Zamora met de inworp. Majsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Majsner geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carlos rent richting de bal. Carlos schiet op doel. Gugu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - *** Cпартак Москва * 3:0

32e minuut.
Koszyc rent richting de bal. Koszyc passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Dumitrache de bal onder controle te krijgen. Carlos rent richting de bal. Carlos haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan probeert naar een medespeler te passen. Bodryagin speelt de bal door. Daar is Vascu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vascu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Majsner is nu in balbezit. Bodryagin geeft een lange en hoge pass. Carlos heeft problemen om de bal te vangen. Delgado rent richting de bal. Delgado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Carlos is nu in balbezit. Carlos passt de bal in één keer door. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu draait met de bal, schiet en ... Gugu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Dumitrache de bal. Vascu rent richting de bal. Vascu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Delgado is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bodryagin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Majsner geeft een hoge lob. Carlos rent richting de bal. Carlos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - *** Cпартак Москва * 4:0

44e minuut.
Inworp. Bodryagin met een snelle inworp. Majsner is nu in balbezit. Majsner geeft de bal voor. Carlos springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sacalaz Tm 14%, *** Cпартак Москва * 86%.
Sacalaz Tm - *** Cпартак Москва * 4:0

47e minuut.
Majsner probeert naar een medespeler te passen. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado passt de bal zonder na te denken. Carlos rent richting de bal. Carlos draait met de bal, schiet en ... Gugu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Bodryagin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodryagin passt de bal zonder na te denken. Majsner speelt de bal door. Delgado rent richting de bal. Delgado draait met de bal, schiet en ... Gugu bokst de bal weg.

50e minuut.
Martínez Mina probeert naar een medespeler te passen. Durbel probeert naar een medespeler te passen. Carlos rent richting de bal. Carlos schiet op doel. Gugu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Bodryagin verovert de bal door een tackle van achteren. Bodryagin probeert naar een medespeler te passen. Delgado rent richting de bal. Carlos bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Klungelig pakt Drăgan de bal. Zamora rent richting de bal. Zamora geeft een hoge lob. Delgado geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Buhoiu de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - *** Cпартак Москва * 5:0

59e minuut.
Kędzia probeert de bal met de borst te controleren. Bodryagin speelt de bal door. Carlos is nu in balbezit. Carlos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Majsner geeft een lange en hoge pass. Vascu is nu in balbezit. Vascu geeft een hoge lob. Dobrea controleert de bal met de borst. Delgado geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Bodryagin verovert de bal door een tackle van achteren. Bodryagin geeft een hoge lob. Buhoiu heeft problemen om de bal te vangen. Carlos bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Bodryagin is nu in balbezit. Bodryagin met een sublieme pass. Vascu is nu in balbezit. Vascu geeft een hoge lob. Carlos springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Ciorchine geeft de bal voor. Vascu is nu in balbezit. Vascu speelt de bal door. Carlos is nu in balbezit. Carlos schiet op doel. Gugu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Delgado de bal. Delgado haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - *** Cпартак Москва * 6:0

70e minuut.
Delgado geeft een hoge lob. Vascu probeert de bal aan de voet te houden. Carlos is nu in balbezit. Carlos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - *** Cпартак Москва * 7:0

75e minuut.
Buhoiu onderschept slim de pass. Zamora rent richting de bal. Zamora met een sublieme pass. Klungelig pakt Vascu de bal. Vascu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Buhoiu kopt de bal weg. Daar is Zamora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăgan is nu in balbezit. Vascu is nu in balbezit. Vascu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - *** Cпартак Москва * 8:0

79e minuut.
Klungelig pakt Delgado de bal. Delgado geeft de bal voor. Vascu heeft problemen om de bal te vangen. Carlos rent richting de bal. Carlos draait met de bal, schiet en ... Gugu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Majsner probeert naar een medespeler te passen. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora passt de bal zonder na te denken. Carlos bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Martínez Mina kopt de bal weg. Bodryagin rent richting de bal. Bodryagin probeert naar een medespeler te passen. Carlos bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Martínez Mina met de inworp. Bodryagin speelt de bal door. Carlos bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlos schiet op doel. Gugu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - *** Cпартак Москва * 9:0

87e minuut.
Sürücü bereikt de bal nog maar net als eerste. Sürücü met een sublieme pass. Klungelig pakt Zamora de bal. Zamora geeft een hoge lob. Vascu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Doeltrap. Gugu met een harde bal richting middenveld. Majsner kopt de bal weg. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - *** Cпартак Москва * 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sacalaz Tm 16%, *** Cпартак Москва * 84%.
Sacalaz Tm - *** Cпартак Москва * 10:0