Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*** Cпартак Москва * Sacalaz Tm
Normal Tactiek 4-3-3 probe
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 39
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
33.3 gemiddelde waardering 46.4
very good Schieten solid
average Passen good
weak Verdedigen average


2e minuut.
Koszyc is nu in balbezit. Majsner verovert de bal door een tackle van achteren. Majsner passt de bal met de wreef. Vascu is nu in balbezit. Vascu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Bedingfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu is nu in balbezit. Vascu schiet op doel. Gugu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - Sacalaz Tm 0:1

7e minuut.
Majsner passt de bal zonder na te denken. Carlos rent richting de bal. Carlos speelt de bal door. Bedingfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedingfield haalt uit met een fantastische trap. Gugu bokst de bal weg. Dobrea kopt de bal weg. Carlos is nu in balbezit. Carlos draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - Sacalaz Tm 0:2

8e minuut.
Bedingfield raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ringlepp komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Ringlepp passt de bal zonder na te denken. Bodryagin met een sublieme pass. Carlos speelt de bal door. Vascu rent richting de bal. Vascu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Majsner passt de bal zonder na te denken. Carlos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu is nu in balbezit. Ringlepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringlepp draait met de bal, schiet en ... Gugu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - Sacalaz Tm 0:3

11e minuut.
Ringlepp passt de bal zonder na te denken. Vascu rent richting de bal. Vascu passt de bal in één keer door. Carlos bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - Sacalaz Tm 0:4

13e minuut.
Ćwieląg verovert de bal door een tackle van achteren. Bodryagin verovert de bal door een tackle van achteren. Bodryagin met een sublieme pass. Carlos is nu in balbezit. Carlos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Carlos heeft problemen om de bal te vangen. Ringlepp rent richting de bal. Ringlepp met een sublieme pass. Carlos bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlos haalt uit met een fantastische trap. Gugu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Kędzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodryagin onderschept slim de pass. Bodryagin geeft een lange en hoge pass. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu draait met de bal, schiet en ... Paal! Dumitrache probeert naar een medespeler te passen. Zamora rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Drăgan ... Strafschop! Drăgan krijgt een gele kaart. Zamora is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ringlepp kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Bodryagin geeft een hoge lob. Ciorchine is nu in balbezit. Carlos onderschept slim de pass. Carlos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Dumitrache met een sublieme pass. Majsner rent richting de bal. Majsner speelt de bal door. Vascu rent richting de bal. Vascu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - Sacalaz Tm 0:5

24e minuut.
Bodryagin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodryagin geeft een lange en hoge pass. Carlos is nu in balbezit. Carlos draait met de bal, schiet en ... Gugu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - Sacalaz Tm 0:6

26e minuut.
Dumitrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitrache probeert naar een medespeler te passen. Zamora is nu in balbezit. Zamora geeft een hoge lob. Ringlepp maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Zamora passt de bal met de wreef. Vascu met een sublieme pass. Buhoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlos verovert de bal door een tackle van achteren. Carlos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Bodryagin geeft de bal voor. Carlos bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlos met een sublieme pass. Klungelig pakt Vascu de bal. Vascu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Ringlepp kopt de bal weg. Ciorchine heeft problemen om de bal te vangen. Carlos bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - Sacalaz Tm 0:7

35e minuut.
Majsner raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Galanda komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Buhoiu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bodryagin met de inworp. Ringlepp rent richting de bal. Ringlepp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Drăgan rent richting de bal. Zamora verovert de bal door een tackle van achteren. Zamora speelt de bal door. Klungelig pakt Vascu de bal. Vascu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Dobrea passt de bal zonder na te denken. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora geeft een lange en hoge pass. Carlos is nu in balbezit. Carlos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *** Cпартак Москва * 86%, Sacalaz Tm 14%.
*** Cпартак Москва * - Sacalaz Tm 0:7

50e minuut.
Carlos is nu in balbezit. Ciorchine is nu in balbezit. Vascu onderschept slim de pass. Ringlepp rent richting de bal. Ringlepp schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ringlepp is nu in balbezit. Ringlepp draait met de bal, schiet en ... Gugu probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Bodryagin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodryagin speelt de bal door. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu draait met de bal, schiet en ... Gugu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Gugu met een harde bal richting middenveld. Martínez Mina kopt de bal weg. Daar is Dumitrache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carlos is nu in balbezit. Carlos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - Sacalaz Tm 0:8

64e minuut.
Bodryagin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodryagin passt de bal met de wreef. Zamora probeert naar een medespeler te passen. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Bodryagin passt de bal zonder na te denken. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora geeft een lange en hoge pass. Carlos rent richting de bal. Carlos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Durbel kopt de bal weg. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vascu raakt geblesseerd tijdens het duel. Zamora komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlos rent richting de bal. Vascu rent richting de bal. Vascu schiet op doel. Gugu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Carlos rent richting de bal. Carlos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - Sacalaz Tm 0:9

76e minuut.
Ciorchine rent richting de bal. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu met een sublieme pass. Ringlepp rent richting de bal. Ringlepp draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ćwieląg speelt de bal door. Koszyc controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Martínez Mina maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Carlos is nu in balbezit. Carlos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Martínez Mina geeft een lange en hoge pass. Daar is Vascu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carlos is nu in balbezit. Carlos draait met de bal, schiet en ... Gugu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - Sacalaz Tm 0:10

87e minuut.
Bodryagin is nu in balbezit. Zamora speelt de bal door. Carlos rent richting de bal. Carlos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - Sacalaz Tm 0:11

89e minuut.
Zamora geeft de bal voor. Ringlepp rent richting de bal. Carlos rent richting de bal. Carlos haalt uit met een fantastische trap. Buhoiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zamora geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Carlos rent richting de bal. Carlos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *** Cпартак Москва * 72%, Sacalaz Tm 28%.
*** Cпартак Москва * - Sacalaz Tm 0:11