Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 ULTRA ARAD
4-3-3 JUNIORS Tactiek Resident Evil !!
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
15 Buitenspel 2
67.2 gemiddelde waardering 57.3
formidable Schieten solid
excellent Passen adequate
excellent Verdedigen formidable


6e minuut.
Fariñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariñas met een sublieme pass. Ferraro is nu in balbezit. Ferraro draait met de bal, schiet en ... Bajzát werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Klungelig pakt Cervinski de bal. Emery verovert de bal door een tackle van achteren. Vega tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vega krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Szlávik verovert de bal door een tackle van achteren. Szlávik passt de bal zonder na te denken. Ivancioiu is nu in balbezit. Kocatepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocatepe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Cienfuejo probeert naar een medespeler te passen. Ivancioiu rent richting de bal. Mélin begaat een overtreding. Mélin krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Vega geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Kocatepe. Goede buitenspelval van de verdediging. Mélin maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Emery bereikt de bal nog maar net als eerste. Emery haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Özçelik is nu in balbezit. Özçelik geeft een lange en hoge pass. Kujala maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Baceiredo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baceiredo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - ULTRA ARAD 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 61%, ULTRA ARAD 39%.
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - ULTRA ARAD 0:1

59e minuut.
Nicolici onderschept slim de pass. Szlávik rent richting de bal. Szlávik passt de bal met de wreef. Ferraro is nu in balbezit. Ferraro haalt uit met een fantastische trap. Bajzát probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Inworp. Santana komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Cervinski geeft de bal voor. Nicolici bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolici geeft een hoge lob. Ferraro rent richting de bal. Ferraro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Cienfuejo speelt de bal door. Kocatepe rent richting de bal. Met opzet legt Csúri zijn tegenspeler op de grond. Csúri krijgt een gele kaart. Kocatepe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cienfuejo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 54%, ULTRA ARAD 46%.
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - ULTRA ARAD 0:1