Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c. steaua otp Fc.BodVic
UPS Tactiek 433:D
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 31
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 48.1
goed Schieten redelijk
goed Passen solide
goed Verdedigen solide


7e minuut.
Valera Espín rent richting de bal. Tavelli verovert de bal door een tackle van achteren. Burlacu onderschept slim de pass. Burlacu schiet op doel. Montalbano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c. steaua otp - Fc.BodVic 0:1

17e minuut.
Binder geeft de bal voor. Daar is Beştea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beştea speelt de bal door. Valera Espín rent richting de bal. Valera Espín draait met de bal, schiet en ... Montalbano bokst de bal weg.

23e minuut.
Dimitrie kopt de bal weg. Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kośmicki. Kośmicki krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Valera Espín is nu in balbezit. Valera Espín passt de bal met de wreef. Burlacu heeft problemen om de bal te vangen. Burlacu haalt uit met een fantastische trap. Montalbano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c. steaua otp - Fc.BodVic 0:2

26e minuut.
Iliescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boysal is nu in balbezit. Iliescu verovert de bal door een tackle van achteren. Iliescu haalt uit met een fantastische trap. Binder probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Paglione geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Fernández Pujante passt de bal in één keer door. Burlacu is nu in balbezit. Daar is Burlacu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burlacu haalt uit met een fantastische trap. Montalbano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c. steaua otp - Fc.BodVic 0:3

31e minuut.
Drągowski kopt de bal weg. Teletubiański is nu in balbezit. Teletubiański passt de bal in één keer door. Daar is Grethe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grethe draait met de bal, schiet en ... Babski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Beştea geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Boysal de bal onder controle te krijgen. Binder kopt de bal weg. Valera Espín bereikt de bal nog maar net als eerste. Valera Espín schiet op doel. Montalbano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Boysal de bal onder controle te krijgen. Fernández Pujante is nu in balbezit. Fernández Pujante passt de bal met de wreef. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Fernández Pujante met de inworp. Iliescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teletubiański legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Iliescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Valera Espín neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c. steaua otp 77%, Fc.BodVic 23%.
f.c. steaua otp - Fc.BodVic 0:3

49e minuut.
Voicu rent richting de bal. Beştea probeert naar een medespeler te passen. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu schiet op doel. Montalbano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Dumitraşcu-Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Valera Espín onderschept slim de pass. Valera Espín passt de bal zonder na te denken. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu haalt uit met een fantastische trap. Montalbano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Binder kopt de bal weg. Teletubiański geeft een lange en hoge pass. Paglione kopt de bal weg. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu schiet op doel. Montalbano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Valera Espín is nu in balbezit. Valera Espín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c. steaua otp - Fc.BodVic 0:4

57e minuut.
Binder bereikt de bal nog maar net als eerste. Valera Espín verovert de bal door een tackle van achteren. Valera Espín probeert naar een medespeler te passen. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Drągowski geeft een hoge lob. Dumitraşcu-Popescu rent richting de bal. Valera Espín onderschept slim de pass. Valera Espín schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Fernández Pujante onderschept slim de pass. Berta begaat een overtreding. Fernández Pujante is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fernández Pujante met een snel genomen vrije trap. Burlacu maakt een snoekduik en kopt de bal. Montalbano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c. steaua otp 66%, Fc.BodVic 34%.
f.c. steaua otp - Fc.BodVic 0:4