Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc.BodVic f.c. steaua otp
433:D Tactiek UPS
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 46.4
good Schieten solid
good Passen adequate
good Verdedigen solid


12e minuut.
Beştea passt de bal in één keer door. del Oso bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempny speelt de bal door. Drągowski is nu in balbezit. Drągowski draait met de bal, schiet en ... Montalbano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.BodVic - f.c. steaua otp 1:0

14e minuut.
Daar is Boysal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu geeft de bal voor. Daar is del Oso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. del Oso schiet op doel. Montalbano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.BodVic - f.c. steaua otp 2:0

39e minuut.
Daar is Cintezoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berta met een sublieme pass. Kempny probeert naar een medespeler te passen. Blašković bereikt de bal nog maar net als eerste. Blašković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Valera Espín verovert de bal door een tackle van achteren. Valera Espín passt de bal in één keer door. del Oso bereikt de bal nog maar net als eerste. del Oso geeft de bal voor. Drągowski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Binder speelt de bal door. Tavelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. del Oso bereikt de bal nog maar net als eerste. del Oso haalt uit met een fantastische trap. Binder probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.BodVic - f.c. steaua otp 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.BodVic 45%, f.c. steaua otp 55%.
Fc.BodVic - f.c. steaua otp 3:0

52e minuut.
Beştea kopt de bal weg. Dumitraşcu-Popescu rent richting de bal. Drągowski onderschept slim de pass. del Oso is nu in balbezit. del Oso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.BodVic - f.c. steaua otp 4:0

56e minuut.
Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Palos verovert de bal door een tackle van achteren. Palos geeft een lange en hoge pass. Blašković springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.BodVic - f.c. steaua otp 4:1

77e minuut.
Dumitraşcu-Popescu met een sublieme pass. Drągowski heeft problemen om de bal te vangen. Tavelli is nu in balbezit. Drągowski verovert de bal door een tackle van achteren. Drągowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.BodVic 39%, f.c. steaua otp 61%.
Fc.BodVic - f.c. steaua otp 4:1