Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RAPTORII INTER falticeni
Denis Tactiek men
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 45.3
zeer goed Schieten solide
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


4e minuut.
Ciepiela met een sublieme pass. Vandooren rent richting de bal. Crăciunescu verovert de bal door een tackle van achteren. Crăciunescu haalt uit met een fantastische trap. Soldatović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTORII - INTER falticeni 0:1

10e minuut.
Vandooren onderschept slim de pass. Vandooren geeft een hoge lob. Stănescu kopt de bal weg. Cosma heeft problemen om de bal te vangen. Cosma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Choy is nu in balbezit. Szwed onderschept slim de pass. Šarkić met een sublieme pass. Caillot is nu in balbezit. Caillot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTORII - INTER falticeni 0:2

26e minuut.
Caillot passt de bal met de wreef. Crăciunescu rent richting de bal. Crăciunescu geeft de bal voor. Szwed rent richting de bal. Szwed draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Tascón bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwed verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Choy. Choy krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Crăciunescu geeft een lange en hoge pass. Choy met een sublieme pass. Klungelig pakt Vezér de bal. Caillot is nu in balbezit. Caillot schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RAPTORII 56%, INTER falticeni 44%.
RAPTORII - INTER falticeni 0:2

54e minuut.
Crăciunescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Caillot is nu in balbezit. Vandooren is nu in balbezit. Crăciunescu onderschept slim de pass. Crăciunescu schiet op doel. Soldatović bokst de bal weg.

56e minuut.
Caillot rent richting de bal. Caillot passt de bal in één keer door. Choy bereikt de bal nog maar net als eerste. Caillot bereikt de bal nog maar net als eerste. Caillot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Bertarelli speelt de bal door. Klungelig pakt Ciepiela de bal. Ciepiela passt de bal zonder na te denken. Szwed is nu in balbezit. Szwed draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Szwed schiet op doel. Plavšin probeert de bal aan de voet te houden. Caillot is nu in balbezit. Caillot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTORII - INTER falticeni 0:3

67e minuut.
Cioran komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Ciepiela verovert de bal door een tackle van achteren. Ciepiela geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Šarkić de bal. Caillot rent richting de bal. Caillot draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Crăciunescu passt de bal zonder na te denken. Cioran bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioran passt de bal met de wreef. Caillot is nu in balbezit. Caillot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Vezér kopt de bal weg. Daar is Vandooren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crăciunescu rent richting de bal. Vezér bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezér passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Cioran met een sublieme pass. Ciepiela probeert naar een medespeler te passen. Vandooren bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciunescu verovert de bal door een tackle van achteren. Crăciunescu haalt uit met een fantastische trap. Soldatović bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RAPTORII 71%, INTER falticeni 29%.
RAPTORII - INTER falticeni 0:3