Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jonyth FC FC Dinamo 84`
sus la vale Tactiek deffend
41% Balbezit 59%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
28.8 gemiddelde waardering 44.2
slecht Schieten solide
matig Passen redelijk
zwak Verdedigen redelijk


5e minuut.
Ţiplea met een sublieme pass. Ganea rent richting de bal. Ganea speelt de bal door. Magnier rent richting de bal. Magnier haalt uit met een fantastische trap. Paal!

9e minuut.
Ţiplea rent richting de bal. Ţiplea geeft een lange en hoge pass. Parmenide rent richting de bal. Parmenide geeft een hoge lob. Patrikyan is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Parmenide bereikt de bal nog maar net als eerste. Daneskov onderschept slim de pass. Daneskov passt de bal zonder na te denken. Magnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jonyth FC - FC Dinamo 84` 1:0

19e minuut.
Raczyński is nu in balbezit. Živak rent richting de bal. Ravlić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ravlić krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Lazzeri rent richting de bal. Lazzeri passt de bal met de wreef. Patrikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrikyan haalt uit met een fantastische trap. Baciu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jonyth FC - FC Dinamo 84` 1:1

43e minuut.
Klungelig pakt MacGilvernock de bal. MacGilvernock met een sublieme pass. Parmenide speelt de bal door. Patrikyan rent richting de bal. Patrikyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jonyth FC 47%, FC Dinamo 84` 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jonyth FC - FC Dinamo 84` 1:1

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Fane de bal onder controle te krijgen. Patrikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nerad tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nerad krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Maratonista probeert naar een medespeler te passen. Żądło rent richting de bal. Patrikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Patrikyan schiet op doel. Baciu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonyth FC - FC Dinamo 84` 1:2

69e minuut.
Raczyński speelt de bal door. Żądło geeft een lange en hoge pass. Inworp. MacGilvernock met een snelle inworp. Lazzeri geeft de bal voor. Baciu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Patrikyan krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Żądło de bal. Maratonista rent richting de bal. Maratonista geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Lazzeri passt de bal zonder na te denken. MacGilvernock is nu in balbezit. MacGilvernock speelt de bal door. Maratonista bereikt de bal nog maar net als eerste. Maratonista schiet op doel. Baciu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Živak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Patrikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrikyan haalt uit met een fantastische trap. Baciu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonyth FC - FC Dinamo 84` 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jonyth FC 45%, FC Dinamo 84` 55%.
Jonyth FC - FC Dinamo 84` 1:3