Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ULTRA ARAD Fc.BodVic
Resident Evil !! Tactiek 433:D
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
17 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 4
57.3 gemiddelde waardering 48.8
zeer goed Schieten redelijk
redelijk Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Baceiredo passt de bal met de wreef. Assche rent richting de bal. Assche passt de bal zonder na te denken. Santana rent richting de bal. Santana schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Babski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Nicolici geeft een hoge lob. Fernández Pujante bereikt de bal nog maar net als eerste. Mélin rent richting de bal. Drągowski onderschept slim de pass. Drągowski haalt uit met een fantastische trap. Bajzát verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Santana kopt de bal weg. Özçelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Özçelik probeert naar een medespeler te passen. Santana rent richting de bal. Santana schiet op doel. Babski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Assche passt de bal zonder na te denken. Özçelik rent richting de bal. Özçelik geeft een hoge lob. Grama bereikt de bal nog maar net als eerste. Grama passt de bal met de wreef. Babski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Beştea rent richting de bal. Grama is nu in balbezit. Özçelik rent richting de bal. Emery rent richting de bal. Emery draait met de bal, schiet en ... Babski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

13e minuut.
Assche geeft een hoge lob. Crnojević heeft problemen om de bal te vangen. Santana is nu in balbezit. Santana schiet op doel. Babski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ULTRA ARAD - Fc.BodVic 1:0

16e minuut.
Voicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Voicu geeft de bal voor. Csúri is nu in balbezit. Drągowski onderschept slim de pass. Drągowski draait met de bal, schiet en ... Bajzát probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Baceiredo onderschept slim de pass. Baceiredo speelt de bal door. Assche rent richting de bal. Assche schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Grama geeft de bal voor. Santana heeft problemen om de bal te vangen. Beştea is nu in balbezit. Özçelik onderschept slim de pass. Özçelik passt de bal in één keer door. Babski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Fernández Pujante probeert de bal aan de voet te houden. Fernández Pujante geeft een lange en hoge pass. Drągowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drągowski schiet op doel. Bajzát werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ULTRA ARAD - Fc.BodVic 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ULTRA ARAD 34%, Fc.BodVic 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ULTRA ARAD - Fc.BodVic 1:1

47e minuut.
Gržan rent richting de bal. Gržan geeft de bal voor. Özçelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Emery is nu in balbezit. Emery draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Babski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ULTRA ARAD - Fc.BodVic 2:1

53e minuut.
Santana rent richting de bal. Dimitrie verovert de bal door een tackle van achteren. Baceiredo verovert de bal door een tackle van achteren. Özçelik rent richting de bal. Özçelik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ULTRA ARAD - Fc.BodVic 3:1

54e minuut.
Nicolici passt de bal zonder na te denken. Daar is Fernández Pujante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolici rent richting de bal. Fernández Pujante verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Pujante schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grama rent richting de bal. Drągowski onderschept slim de pass. Drągowski schiet op doel. Bajzát probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Crnojević met de inworp. Grama rent richting de bal. Fernández Pujante tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fernández Pujante krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Assche met de inworp. Emery geeft een lange en hoge pass. Crnojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana onderschept slim de pass. Santana schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Özçelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Özçelik draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Valera Espín de bal onder controle te krijgen. Emery rent richting de bal. Emery haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Burlacu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grama rent richting de bal. Fernández Pujante tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fernández Pujante krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

83e minuut.
Valera Espín verovert de bal door een tackle van achteren. Valera Espín geeft een lange en hoge pass. Özçelik kan de bal niet met de borst controleren. Santana rent richting de bal. Santana schiet op doel. Babski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Nicolici onderschept slim de pass. Grama rent richting de bal. Grama passt de bal met de wreef. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ULTRA ARAD 32%, Fc.BodVic 68%.
ULTRA ARAD - Fc.BodVic 3:1