Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 f.c. steaua otp
4-3-3 JUNIORS Tactiek UPS
54% Balbezit 46%
26% Spel op eigen helft 74%
33 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
63.5 gemiddelde waardering 45.6
outstanding Schieten solid
formidable Passen adequate
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Tomoşoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fariñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grethe verovert de bal door een tackle van achteren. Grethe geeft een hoge lob. Blašković maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Moore probeert naar een medespeler te passen. Cienfuejo rent richting de bal. Tavelli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cienfuejo raakt geblesseerd tijdens het duel. Cienfuejo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cienfuejo is nu in balbezit. Cienfuejo schiet op doel. Montalbano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - f.c. steaua otp 1:0

10e minuut.
Palos geeft een hoge lob. Vega is nu in balbezit. Vega geeft een lange en hoge pass. Cienfuejo rent richting de bal. Cienfuejo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - f.c. steaua otp 2:0

12e minuut.
Szlávik probeert naar een medespeler te passen. Ivancioiu is nu in balbezit. Tavelli begaat een overtreding. Ivancioiu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Georgescu komt bij de bal en schiet. Montalbano bokst de bal weg.

17e minuut.
Georgescu passt de bal in één keer door. Fariñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariñas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cienfuejo de bal. Cienfuejo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Cienfuejo is nu in balbezit. Cienfuejo passt de bal zonder na te denken. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - f.c. steaua otp 3:0

27e minuut.
Teletubiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Teletubiański passt de bal zonder na te denken. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo is nu in balbezit. Cienfuejo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fariñas zal de hoekschop nemen. Moore maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Cienfuejo probeert de bal met de borst te controleren. Cienfuejo passt de bal met de wreef. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu schiet op doel. Binder probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Berta de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Fariñas passt de bal zonder na te denken. Cienfuejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo met een sublieme pass. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Szlávik geeft een hoge lob. Ivancioiu controleert de bal met de borst. Cienfuejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo draait met de bal, schiet en ... Tavelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Cienfuejo controleert de bal met de borst. Fariñas met een sublieme pass. Tavelli heeft problemen om de bal te vangen. Ivancioiu is nu in balbezit. Ivancioiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 26%, f.c. steaua otp 74%.
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - f.c. steaua otp 3:0

47e minuut.
Ivancioiu rent richting de bal. Cienfuejo is nu in balbezit. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - f.c. steaua otp 4:0

50e minuut.
Blašković kopt de bal weg. Juraule geeft de bal voor. Moore kopt de bal weg. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu haalt uit met een fantastische trap. Montalbano bokst de bal weg.

54e minuut.
Georgescu onderschept slim de pass. Georgescu met een sublieme pass. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ... Montalbano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - f.c. steaua otp 5:0

56e minuut.
Grethe passt de bal zonder na te denken. Berta met een sublieme pass. Cienfuejo rent richting de bal. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Georgescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgescu passt de bal met de wreef. Cienfuejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - f.c. steaua otp 6:0

58e minuut.
Fariñas speelt de bal door. Cienfuejo heeft problemen om de bal te vangen. Ivancioiu is nu in balbezit. Cienfuejo rent richting de bal. Cienfuejo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Georgescu passt de bal in één keer door. Cienfuejo speelt de bal door. Klungelig pakt Ivancioiu de bal. Ivancioiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - f.c. steaua otp 7:0

67e minuut.
Fariñas met een sublieme pass. Klungelig pakt Szlávik de bal. Szlávik geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tavelli de bal. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Fariñas kopt de bal weg. Szlávik is nu in balbezit. Szlávik passt de bal zonder na te denken. Daar is Cienfuejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cienfuejo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Montalbano met een sublieme pass. Daar is Boysal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Georgescu met een sublieme pass. Cienfuejo is nu in balbezit. Cienfuejo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Binder speelt de bal door. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - f.c. steaua otp 8:0

73e minuut.
Berta maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Juraule rent richting de bal. Fariñas geeft de bal voor. Ivancioiu is nu in balbezit. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ... Montalbano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Palos bereikt de bal nog maar net als eerste. Juraule begaat een overtreding. Palos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Teletubiański zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Blašković maakt een snoekduik en kopt de bal. Kujala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Georgescu rent richting de bal. Georgescu geeft een hoge lob. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - f.c. steaua otp 9:0

86e minuut.
Klungelig pakt Berta de bal. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore heeft problemen om de bal te vangen. Moore schiet op doel. Montalbano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - f.c. steaua otp 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 25%, f.c. steaua otp 75%.
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - f.c. steaua otp 10:0