Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
INTER falticeni Jonyth FC
men Tactiek sus la vale
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.2 gemiddelde waardering 30.7
solide Schieten slecht
redelijk Passen matig
matig Verdedigen matig


4e minuut.
Macovei is nu in balbezit. Klungelig pakt Macovei de bal. Macovei passt de bal in één keer door. Magnier rent richting de bal. Magnier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - Jonyth FC 0:1

9e minuut.
Mešinas geeft de bal voor. Szwed is nu in balbezit. Szwed passt de bal met de wreef. Caillot rent richting de bal. Caillot draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
INTER falticeni - Jonyth FC 1:1

30e minuut.
Mešinas geeft de bal voor. Szwed kopt de bal weg. Šojat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiatrak verovert de bal door een tackle van achteren. Wiatrak haalt uit met een fantastische trap. Baciu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Trică zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ţiplea speelt de bal door. Wiatrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiatrak haalt uit met een fantastische trap. Baciu probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Mešinas verovert de bal door een tackle van achteren. Mešinas geeft een hoge lob. Daneskov kopt de bal weg. Wiatrak rent richting de bal. Wiatrak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Mešinas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aguilera komt het veld opgelopen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Baciu niet meer kan verder spelen. Chivu komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Bertarelli passt de bal zonder na te denken. Szwed rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ganea. Szwed moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Szwed kan niet meer verder spelen. Truumeel komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Fane geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ciepiela met de inworp. Wiatrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiatrak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTER falticeni 47%, Jonyth FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
INTER falticeni - Jonyth FC 1:1

59e minuut.
Negrilă probeert naar een medespeler te passen. Caillot is nu in balbezit. Caillot passt de bal in één keer door. Truumeel bereikt de bal nog maar net als eerste. Truumeel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Bertarelli passt de bal in één keer door. Truumeel rent richting de bal. Met opzet legt Ganea zijn tegenspeler op de grond. Ganea krijgt een gele kaart. Truumeel wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTER falticeni 47%, Jonyth FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
INTER falticeni - Jonyth FC 1:1