Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RAPTORII FC Dinamo 84`
Denis Tactiek deffend
41% Balbezit 59%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 43.7
solid Schieten very good
weak Passen adequate
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Siewierski speelt de bal door. Fulczyk is nu in balbezit. Cosma schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cosma krijgt een gele kaart. Fulczyk roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Fulczyk kan niet meer verder spelen. Živak komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Patrikyan heeft problemen om de bal te vangen. Choy rent richting de bal. Choy geeft een hoge lob. Daar is Siewierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siewierski geeft de bal voor. Soldatović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Paluszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Kilibarda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Parmenide speelt de bal door. Lazzeri geeft een hoge lob. Patrikyan springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Vandooren probeert de bal met de borst te controleren. Parmenide rent richting de bal. Parmenide passt de bal met de wreef. Patrikyan rent richting de bal. Patrikyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Soldatović met een harde bal richting middenveld. Parmenide kopt de bal weg. Vandooren heeft problemen om de bal te vangen. Patrikyan onderschept slim de pass. Patrikyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kilibarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maratonista onderschept slim de pass. Maratonista passt de bal met de wreef. Patrikyan rent richting de bal. Patrikyan haalt uit met een fantastische trap. Soldatović bokst de bal weg. Soldatović met een sublieme pass. Maratonista kopt de bal weg. Patrikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrikyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Vandooren rent richting de bal. Vandooren geeft een lange en hoge pass. Parmenide kopt de bal weg. Klungelig pakt Patrikyan de bal. Patrikyan haalt uit met een fantastische trap. Soldatović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Parmenide kopt de bal weg. Tascón probeert de bal met de borst te controleren. Patrikyan is nu in balbezit. Maratonista bereikt de bal nog maar net als eerste. Maratonista schiet op doel. Soldatović bokst de bal weg.

40e minuut.
Maratonista onderschept slim de pass. Maratonista met een sublieme pass. Patrikyan rent richting de bal. Patrikyan schiet op doel. Soldatović probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Plavšin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTORII - FC Dinamo 84` 0:1

44e minuut.
Soldatović trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Lazzeri de bal. Lazzeri geeft een lange en hoge pass. Patrikyan is nu in balbezit. Patrikyan haalt uit met een fantastische trap. Soldatović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RAPTORII 74%, FC Dinamo 84` 26%.
RAPTORII - FC Dinamo 84` 0:1

55e minuut.
MacGilvernock rent richting de bal. MacGilvernock speelt de bal door. Tascón met een sublieme pass. Cosma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosma draait met de bal, schiet en ... Arbutina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Živak geeft een hoge lob. Siewierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewierski speelt de bal door. Patrikyan rent richting de bal. Patrikyan draait met de bal, schiet en ... Soldatović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

66e minuut.
Vandooren bereikt de bal nog maar net als eerste. Maratonista onderschept slim de pass. Maratonista speelt de bal door. Patrikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrikyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Parmenide speelt de bal door. Daar is Lazzeri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazzeri speelt de bal door. Patrikyan rent richting de bal. Patrikyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Taranowicz speelt de bal door. Lazzeri controleert de bal met de borst. Tascón maakt een afschuwelijke overtreding. Tascón krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Lazzeri geeft een hoge lob. Vandooren heeft problemen om de bal te vangen. Patrikyan rent richting de bal. Parmenide speelt de bal door. Maratonista is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTORII - FC Dinamo 84` 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RAPTORII 60%, FC Dinamo 84` 40%.
RAPTORII - FC Dinamo 84` 0:2