Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ULTRA ARAD f.c. steaua otp
Resident Evil !! Tactiek UPS
55% Balbezit 45%
24% Spel op eigen helft 76%
28 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
56 gemiddelde waardering 47.6
excellent Schieten solid
adequate Passen good
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Tomoşoiu met een snelle inworp. Assche rent richting de bal. Assche passt de bal met de wreef. Grethe heeft problemen om de bal te vangen. Grethe draait met de bal, schiet en ... Bajzát bokst de bal weg.

4e minuut.
Nicolici neemt vlug de vrije trap. Santana is nu in balbezit. Binder rent richting de bal. Santana verovert de bal door een tackle van achteren. Santana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Csúri passt de bal in één keer door. Assche met een sublieme pass. Baceiredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana is nu in balbezit. Santana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Assche bereikt de bal nog maar net als eerste. Assche passt de bal zonder na te denken. Enginar bereikt de bal nog maar net als eerste. Enginar geeft een hoge lob. Santana springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Dolgheico bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgheico geeft de bal voor. Santana krijgt zijn hoofd ertegen. Baceiredo rent richting de bal. Baceiredo draait met de bal, schiet en ... Montalbano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Daar is Santana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumitraşcu-Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana verovert de bal door een tackle van achteren. Santana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ULTRA ARAD - f.c. steaua otp 1:0

20e minuut.
Grama is nu in balbezit. Özçelik is nu in balbezit. Özçelik passt de bal met de wreef. Santana rent richting de bal. Santana schiet op doel. Montalbano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Enginar is nu in balbezit. Enginar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ULTRA ARAD - f.c. steaua otp 2:0

24e minuut.
Özçelik is nu in balbezit. Özçelik passt de bal in één keer door. Enginar is nu in balbezit. Enginar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ULTRA ARAD - f.c. steaua otp 3:0

26e minuut.
Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Baceiredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baceiredo passt de bal met de wreef. Enginar bereikt de bal nog maar net als eerste. Özçelik is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ULTRA ARAD - f.c. steaua otp 4:0

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Blašković stond buitenspel. Csúri maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Binder rent richting de bal. Santana verovert de bal door een tackle van achteren. Santana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Csúri geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tomoşoiu met een snelle inworp. Grethe rent richting de bal. Grethe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Özçelik rent richting de bal. Özçelik passt de bal met de wreef. Grama rent richting de bal. Grama geeft een hoge lob. Enginar krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

37e minuut.
Santana rent richting de bal. Enginar is nu in balbezit. Santana rent richting de bal. Enginar is nu in balbezit. Enginar draait met de bal, schiet en ... Montalbano bokst de bal weg.

38e minuut.
Grama zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baceiredo speelt de bal door. Enginar rent richting de bal. Enginar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ULTRA ARAD - f.c. steaua otp 5:0

44e minuut.
Grama met de inworp. Dolgheico rent richting de bal. Dolgheico speelt de bal door. Santana is nu in balbezit. Santana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kempny bereikt de bal nog maar net als eerste. Baceiredo onderschept slim de pass. Baceiredo geeft een hoge lob. Enginar krijgt zijn hoofd ertegen. Montalbano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ULTRA ARAD - f.c. steaua otp 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ULTRA ARAD 24%, f.c. steaua otp 76%.
ULTRA ARAD - f.c. steaua otp 6:0

49e minuut.
Baceiredo is nu in balbezit. Baceiredo passt de bal in één keer door. Santana rent richting de bal. Santana haalt uit met een fantastische trap. Montalbano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ULTRA ARAD - f.c. steaua otp 7:0

67e minuut.
Grama geeft een lange en hoge pass. Daar is Santana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Binder geeft de bal voor. Blašković bereikt de bal nog maar net als eerste. Blašković draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Csúri heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Tomoşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mélin verovert de bal door een tackle van achteren. Assche bereikt de bal nog maar net als eerste. Assche geeft een hoge lob. Baceiredo springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Berta rent richting de bal. Özçelik verovert de bal door een tackle van achteren. Özçelik geeft een lange en hoge pass. Baceiredo maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Grama kopt de bal weg. Özçelik is nu in balbezit. Özçelik passt de bal zonder na te denken. Santana is nu in balbezit. Santana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Assche geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Özçelik de bal. Santana rent richting de bal. Santana draait met de bal, schiet en ... Dumitraşcu-Popescu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ULTRA ARAD - f.c. steaua otp 8:0

89e minuut.
Grama speelt de bal door. Özçelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgheico rent richting de bal. Özçelik rent richting de bal. Özçelik passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ULTRA ARAD 24%, f.c. steaua otp 76%.
ULTRA ARAD - f.c. steaua otp 8:0