Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jonyth FC RAPTORII
sus la vale Tactiek Denis
48% Balbezit 52%
39% Spel op eigen helft 61%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.3 gemiddelde waardering 45.9
zwak Schieten uitstekend
matig Passen zwak
matig Verdedigen goed


5e minuut.
Daneskov met een sublieme pass. Otava bereikt de bal nog maar net als eerste. Otava passt de bal met de wreef. Stănescu rent richting de bal. Stănescu draait met de bal, schiet en ... Baciu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Stănescu rent richting de bal. Ravlić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stănescu. Stănescu krijgt een gele kaart. Ravlić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ravlić kan niet meer verder spelen. Negruţ komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Ţiplea onderschept slim de pass. Ţiplea probeert naar een medespeler te passen. Choy rent richting de bal. Magnier onderschept slim de pass. Magnier draait met de bal, schiet en ... Soldatović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Plavšin speelt de bal door. Tascón probeert naar een medespeler te passen. Stănescu rent richting de bal. Stănescu haalt uit met een fantastische trap. Baciu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Stănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănescu passt de bal zonder na te denken. Šojat onderschept slim de pass. Cosma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosma haalt uit met een fantastische trap. Baciu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Macovei rent richting de bal. Choy onderschept slim de pass. Choy passt de bal met de wreef. Vezér heeft problemen om de bal te vangen. Akono speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonyth FC - RAPTORII 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jonyth FC 34%, RAPTORII 66%.
Jonyth FC - RAPTORII 1:0

61e minuut.
Ţiplea verovert de bal door een tackle van achteren. Vandooren verovert de bal door een tackle van achteren. Vandooren geeft een lange en hoge pass. Stănescu is nu in balbezit. Stănescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jonyth FC - RAPTORII 1:1

75e minuut.
Otava rent richting de bal. Otava geeft een lange en hoge pass. Daar is Cosma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cosma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Stănescu is nu in balbezit. Trică begaat een overtreding. Stănescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Akono met een snel genomen vrije trap. Daar is Nerad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Nerad geeft een lange en hoge pass. Tascón is nu in balbezit. Tascón passt de bal zonder na te denken. Stănescu rent richting de bal. Stănescu geeft een lange en hoge pass. Baciu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Vandooren passt de bal in één keer door. Choy is nu in balbezit. Choy geeft de bal voor. Stănescu is nu in balbezit. Stănescu draait met de bal, schiet en ... Baciu bokst de bal weg. Klungelig pakt Cosma de bal. Cosma haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Otava de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cosma geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stănescu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jonyth FC 45%, RAPTORII 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jonyth FC - RAPTORII 1:1