Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
INTER falticeni FC Dinamo 84`
men Tactiek deffend
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 38.9
solide Schieten redelijk
redelijk Passen zwak
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Crăciunescu probeert de bal aan de voet te houden. Siewierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewierski passt de bal met de wreef. Maratonista is nu in balbezit. Maratonista draait met de bal, schiet en ... Buia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Siewierski onderschept slim de pass. Siewierski passt de bal zonder na te denken. Ciepiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepiela schiet op doel. MacGilvernock probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Ciepiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Paluszkiewicz begaat een overtreding. Ciepiela raakt geblesseerd tijdens het duel. Bertarelli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Crăciunescu krijgt zijn hoofd ertegen. Arbutina bokst de bal weg.

15e minuut.
Bertarelli heeft problemen om de bal te vangen. Bertarelli passt de bal met de wreef. Stępiński rent richting de bal. Crăciunescu verovert de bal door een tackle van achteren. Crăciunescu draait met de bal, schiet en ... Arbutina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Buia trapt de bal weg. Živak kopt de bal weg. Maratonista is nu in balbezit. Maratonista schiet op doel. Buia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Crăciunescu draait met de bal, schiet en ... Arbutina probeert naar een medespeler te passen. Bertarelli kopt de bal weg. Szwed is nu in balbezit. Szwed haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Šarkić met een snelle inworp. Szwed is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aguilera. Aguilera krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTER falticeni 51%, FC Dinamo 84` 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
INTER falticeni - FC Dinamo 84` 0:0

55e minuut.
Klungelig pakt Crăciunescu de bal. Crăciunescu geeft een hoge lob. Šarkić met een sublieme pass. Szwed rent richting de bal. Szwed schiet op doel. De bal raakt de paal. Arbutina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Szwed passt de bal zonder na te denken. Šarkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šarkić passt de bal met de wreef. Łydka geeft een hoge lob. Crăciunescu springt en kopt de bal. Arbutina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Paluszkiewicz is nu in balbezit. Łydka verovert de bal door een tackle van achteren. Łydka passt de bal met de wreef. Caillot is nu in balbezit. Caillot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Daar is Crăciunescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciepiela speelt de bal door. Caillot is nu in balbezit. Szwed bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwed schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Caillot heeft problemen om de bal te vangen. Paluszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caillot. Paluszkiewicz roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Paluszkiewicz kan niet meer verder spelen. Cocato komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Szwed passt de bal met de wreef. Bertarelli probeert naar een medespeler te passen. Crăciunescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciunescu schiet op doel. Stępiński probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTER falticeni 27%, FC Dinamo 84` 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
INTER falticeni - FC Dinamo 84` 0:0