Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-20 17:35
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.42 [del]
  • Stadion: TPB Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 13582
FC Dinamo 84` INTER falticeni
deffend Tactiek men
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 43.5
very good Schieten very good
good Passen average
adequate Verdedigen adequate


9e minuut.
Malaquias verovert de bal door een tackle van achteren. Malaquias geeft de bal voor. Patrikyan rent richting de bal. Patrikyan haalt uit met een fantastische trap. Buia probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lazzeri zal de hoekschop nemen. Patrikyan rent richting de bal. Patrikyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo 84` - INTER falticeni 1:0

13e minuut.
Parmenide rent richting de bal. Caillot is nu in balbezit. Caillot passt de bal zonder na te denken. Szwed is nu in balbezit. Szwed schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Caillot bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwed rent richting de bal. Szwed passt de bal zonder na te denken. Wiatrak is nu in balbezit. Wiatrak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Dinamo 84` - INTER falticeni 1:1

21e minuut.
Lazzeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzeri passt de bal in één keer door. Patrikyan rent richting de bal. Patrikyan draait met de bal, schiet en ... Buia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo 84` - INTER falticeni 2:1

24e minuut.
Fulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Šarkić onderschept slim de pass. Šarkić speelt de bal door. Wiatrak is nu in balbezit. Wiatrak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Bertarelli is nu in balbezit. Bertarelli passt de bal in één keer door. MacGilvernock bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiatrak verovert de bal door een tackle van achteren. Wiatrak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Szwed onderschept slim de pass. Parmenide verovert de bal door een tackle van achteren. Parmenide geeft een lange en hoge pass. Patrikyan rent richting de bal. Patrikyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo 84` - INTER falticeni 3:1

39e minuut.
Šarkić kopt de bal weg. Szwed rent richting de bal. Szwed passt de bal zonder na te denken. Wiatrak is nu in balbezit. Wiatrak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Malaquias bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaquias speelt de bal door. Fulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiatrak is nu in balbezit. Wiatrak passt de bal in één keer door. Arbutina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Paluszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiatrak is nu in balbezit. Wiatrak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo 84` - INTER falticeni 3:2

43e minuut.
Šarkić onderschept slim de pass. Šarkić geeft een lange en hoge pass. Wiatrak kopt de bal weg. Szwed is nu in balbezit. Szwed draait met de bal, schiet en ... Arbutina bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinamo 84` 55%, INTER falticeni 45%.
FC Dinamo 84` - INTER falticeni 3:2

47e minuut.
Raczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Raczyński geeft een lange en hoge pass. Patrikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrikyan draait met de bal, schiet en ... Negrilă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Lazzeri geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Buia speelt de bal door. Caillot kopt de bal weg. Wiatrak is nu in balbezit. Wiatrak draait met de bal, schiet en ... Arbutina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Fulczyk passt de bal met de wreef. Mešinas rent richting de bal. Raczyński maakt een afschuwelijke overtreding. Raczyński krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Kołodziejczyk geeft een hoge lob. Caillot kan de bal niet met de borst controleren. Parmenide bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwed onderschept slim de pass. Szwed schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
MacGilvernock kopt de bal weg. Lazzeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzeri speelt de bal door. Patrikyan is nu in balbezit. Patrikyan schiet op doel. Buia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Caillot heeft problemen om de bal te vangen. Caillot passt de bal in één keer door. Szwed bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwed schiet op doel. Malaquias probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Caillot de bal onder controle te krijgen. Bertarelli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ciepiela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciepiela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Dinamo 84` - INTER falticeni 3:3

77e minuut.
Malaquias geeft een lange en hoge pass. Bertarelli rent richting de bal. Patrikyan maakt een afschuwelijke overtreding. Patrikyan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinamo 84` 57%, INTER falticeni 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Dinamo 84` - INTER falticeni 3:3