Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
INTER falticeni ULTRA ARAD
men Tactiek Resident Evil !!
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 55.3
adequate Schieten very good
adequate Passen adequate
good Verdedigen very good


9e minuut.
Santana rent richting de bal. Chikvinidze verovert de bal door een tackle van achteren. Baceiredo met een sublieme pass. Enginar is nu in balbezit. Enginar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - ULTRA ARAD 0:1

15e minuut.
Ciepiela met een sublieme pass. Inworp. Assche zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Özçelik is nu in balbezit. Özçelik geeft een hoge lob. Paal!
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Özçelik speelt de bal door. Enginar bereikt de bal nog maar net als eerste. Enginar geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Santana de bal onder controle te krijgen. Baceiredo bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Šarkić rent richting de bal. Baceiredo verovert de bal door een tackle van achteren. Santana rent richting de bal. Özçelik rent richting de bal. Özçelik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTER falticeni 89%, ULTRA ARAD 11%.
INTER falticeni - ULTRA ARAD 0:1

49e minuut.
Özçelik is nu in balbezit. Enginar is nu in balbezit. Özçelik is nu in balbezit. Enginar rent richting de bal. Özçelik probeert naar een medespeler te passen. Buia bokst de bal weg. Santana is nu in balbezit. Santana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - ULTRA ARAD 0:2

49e minuut.
Crăciunescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szwed de bal. Santana is nu in balbezit. Santana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Daar is Mešinas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Assche rent richting de bal. Met opzet legt Mešinas zijn tegenspeler op de grond. Mešinas krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Assche is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gržan met een snel genomen vrije trap. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Baceiredo rent richting de bal. Santana is nu in balbezit. Santana schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Santana rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šarkić. Santana is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gržan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Negrilă is nu in balbezit. Assche is nu in balbezit. Assche haalt uit met een fantastische trap. Buia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Santana de bal. Santana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - ULTRA ARAD 0:3

62e minuut.
Özçelik passt de bal zonder na te denken. Grama speelt de bal door. Özçelik rent richting de bal. Özçelik schiet op doel. Buia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - ULTRA ARAD 0:4

63e minuut.
Ciepiela speelt de bal door. Klungelig pakt Özçelik de bal. Özçelik passt de bal met de wreef. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Özçelik rent richting de bal. Assche bereikt de bal nog maar net als eerste. Assche passt de bal in één keer door. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - ULTRA ARAD 0:5

74e minuut.
Grama rent richting de bal. Grama geeft een hoge lob. Santana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Özçelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Özçelik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Santana rent richting de bal. Santana passt de bal zonder na te denken. Özçelik met een sublieme pass. Baceiredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baceiredo haalt uit met een fantastische trap. Buia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Negrilă onderschept slim de pass. Negrilă geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Assche met een snelle inworp. Özçelik geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTER falticeni 82%, ULTRA ARAD 18%.
INTER falticeni - ULTRA ARAD 0:5