Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ULTRA ARAD INTER falticeni
Resident Evil !! Tactiek men
56% Balbezit 44%
28% Spel op eigen helft 72%
25 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.3 gemiddelde waardering 42.5
zeer goed Schieten solide
redelijk Passen matig
zeer goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
Grama met de inworp. Baceiredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baceiredo onderschept slim de pass. Baceiredo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Mélin verovert de bal door een tackle van achteren. Mélin passt de bal zonder na te denken. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Aas rent richting de bal. Aas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Bertarelli is nu in balbezit. Aas verovert de bal door een tackle van achteren. Aas passt de bal in één keer door. Santana is nu in balbezit. Santana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Mélin rent richting de bal. Mélin passt de bal zonder na te denken. Santana rent richting de bal. Santana draait met de bal, schiet en ... Buia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ULTRA ARAD - INTER falticeni 1:0

14e minuut.
Bertarelli is nu in balbezit. Aas verovert de bal door een tackle van achteren. Aas met een sublieme pass. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Aas passt de bal met de wreef. Santana is nu in balbezit. Negrilă verovert de bal door een tackle van achteren. Aas onderschept slim de pass. Aas schiet op doel. Buia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Aas bereikt de bal nog maar net als eerste. Aas passt de bal zonder na te denken. Baceiredo is nu in balbezit. Baceiredo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ULTRA ARAD - INTER falticeni 2:0

35e minuut.
Aas controleert de bal met de borst. Emery bereikt de bal nog maar net als eerste. Aas met een sublieme pass. Baceiredo rent richting de bal. Baceiredo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Özçelik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ULTRA ARAD 31%, INTER falticeni 69%.
ULTRA ARAD - INTER falticeni 2:0

46e minuut.
Ciskowski passt de bal met de wreef. Assche bereikt de bal nog maar net als eerste. Aas speelt de bal door. Baceiredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baceiredo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Baceiredo is nu in balbezit. Aas rent richting de bal. Baceiredo rent richting de bal. Baceiredo haalt uit met een fantastische trap. Emery probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Lipiňák verovert de bal door een tackle van achteren. Lipiňák geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ciskowski de bal onder controle te krijgen. Emery is nu in balbezit. Emery schiet op doel. Buia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ULTRA ARAD - INTER falticeni 3:0

58e minuut.
Nicolici heeft problemen om de bal te vangen. Baceiredo geeft een hoge lob. Aas kopt de bal weg. Santana is nu in balbezit. Santana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Csúri geeft de bal voor. Buia met een sublieme pass. Emery probeert de bal met de borst te controleren. Santana is nu in balbezit. Santana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Bertarelli is nu in balbezit. Aas verovert de bal door een tackle van achteren. Aas passt de bal met de wreef. Emery is nu in balbezit. Emery schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Klungelig pakt Mélin de bal. Caillot controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Baceiredo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Santana is nu in balbezit. Santana schiet op doel. Buia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Szwed met een sublieme pass. Csúri rent richting de bal. Csúri geeft een lange en hoge pass. Caillot is nu in balbezit. Caillot haalt uit met een fantastische trap. Zaldivar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wiatrak rent richting de bal. Wiatrak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ULTRA ARAD - INTER falticeni 3:1

78e minuut.
Negrilă verovert de bal door een tackle van achteren. Emery bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertarelli begaat een overtreding. Emery is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ciskowski wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Emery is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ULTRA ARAD - INTER falticeni 4:1

80e minuut.
Assche geeft een lange en hoge pass. Santana heeft problemen om de bal te vangen. Baceiredo rent richting de bal. Baceiredo schiet op doel. Buia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ULTRA ARAD - INTER falticeni 5:1

85e minuut.
Šarkić passt de bal zonder na te denken. Bertarelli probeert naar een medespeler te passen. Ciepiela geeft een hoge lob. Caillot krijgt zijn hoofd ertegen. Zaldivar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Aas verovert de bal door een tackle van achteren. Aas passt de bal in één keer door. Csúri met een sublieme pass. Klungelig pakt Santana de bal. Santana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ULTRA ARAD 26%, INTER falticeni 74%.
ULTRA ARAD - INTER falticeni 5:1