Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RAPTORII S.S.C FARUL CONSTANTA 1920
Denis Tactiek 4-3-3 JUNIORS
45% Balbezit 55%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 62.5
solide Schieten uitmuntend
matig Passen formidabel
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Vega probeert naar een medespeler te passen. Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariñas draait met de bal, schiet en ... Soldatović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTORII - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:1

5e minuut.
Vezér geeft een lange en hoge pass. Stănescu kopt de bal weg. Ferraro is nu in balbezit. Fariñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariñas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTORII - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:2

6e minuut.
Kocatepe heeft problemen om de bal te vangen. Grosso probeert naar een medespeler te passen. Cervinski speelt de bal door. Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTORII - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:3

9e minuut.
Fariñas rent richting de bal. Fariñas met een sublieme pass. Ferraro probeert de bal met de borst te controleren. Ferraro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTORII - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:4

14e minuut.
Stănescu probeert de bal aan de voet te houden. Fariñas is nu in balbezit. Kilibarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariñas verovert de bal door een tackle van achteren. Fariñas draait met de bal, schiet en ... Soldatović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vezér kopt de bal weg. Daar is Choy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szlávik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ferraro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferraro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Fariñas probeert naar een medespeler te passen. Ferraro rent richting de bal. Cienfuejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro is nu in balbezit. Ferraro schiet op doel. Soldatović bokst de bal weg.

19e minuut.
Daar is Vega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vega probeert naar een medespeler te passen. Szlávik probeert naar een medespeler te passen. Ferraro rent richting de bal. Ferraro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Stănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Orellana is nu in balbezit. Orellana speelt de bal door. Ferraro rent richting de bal. Ferraro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTORII - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:5

23e minuut.
Cienfuejo geeft de bal voor. Fariñas springt en kopt de bal. Daar is Plavšin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kocatepe met een sublieme pass. Ferraro is nu in balbezit. Plavšin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ferraro raakt geblesseerd tijdens het duel. Ferraro kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Soldatović bokst de bal weg. Paal!

32e minuut.
Grosso is nu in balbezit. Grosso passt de bal in één keer door. Fariñas heeft problemen om de bal te vangen. Fariñas draait met de bal, schiet en ... Soldatović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTORII - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:6

35e minuut.
Grosso probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cienfuejo de bal. Ferraro rent richting de bal. Ferraro draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vezér de bal onder controle te krijgen. Soldatović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Choy heeft problemen om de bal te vangen. Szlávik verovert de bal door een tackle van achteren. Szlávik passt de bal zonder na te denken. Fariñas rent richting de bal. Fariñas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Vandooren verovert de bal door een tackle van achteren. Grosso onderschept slim de pass. Grosso passt de bal met de wreef. Ferraro heeft problemen om de bal te vangen. Ferraro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Vandooren kopt de bal weg. Vega geeft een hoge lob. Ferraro kopt de bal weg. Fariñas rent richting de bal. Fariñas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Grosso met een sublieme pass. Daar is Ferraro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fariñas is nu in balbezit. Fariñas draait met de bal, schiet en ... Soldatović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTORII - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:7

45e minuut.
Ferraro rent richting de bal. Plavšin verovert de bal door een tackle van achteren. Plavšin probeert naar een medespeler te passen. Cienfuejo rent richting de bal. Cienfuejo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RAPTORII 89%, S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 11%.
RAPTORII - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:7

46e minuut.
Fariñas passt de bal met de wreef. Cienfuejo rent richting de bal. Szlávik speelt de bal door. Ferraro kan de bal niet met de borst controleren. Ferraro haalt uit met een fantastische trap. Soldatović bokst de bal weg.

49e minuut.
Ferraro onderschept slim de pass. Ferraro passt de bal met de wreef. Daar is Cienfuejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cienfuejo haalt uit met een fantastische trap. Soldatović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTORII - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:8

50e minuut.
Fariñas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ferraro de bal. Ferraro probeert naar een medespeler te passen. Cienfuejo rent richting de bal. Cienfuejo haalt uit met een fantastische trap. Soldatović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Grosso verovert de bal door een tackle van achteren. Grosso probeert naar een medespeler te passen. Ferraro rent richting de bal. Ferraro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Orellana geeft een lange en hoge pass. Cienfuejo kopt de bal weg. Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro draait met de bal, schiet en ... Soldatović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTORII - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:9

55e minuut.
Szlávik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo speelt de bal door. Fariñas rent richting de bal. Fariñas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTORII - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:10

57e minuut.
Ferraro heeft problemen om de bal te vangen. Fariñas rent richting de bal. Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro haalt uit met een fantastische trap. Soldatović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTORII - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:11

59e minuut.
Ferraro probeert naar een medespeler te passen. Fariñas is nu in balbezit. Cienfuejo rent richting de bal. Ferraro is nu in balbezit. Ferraro draait met de bal, schiet en ... Soldatović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Fariñas rent richting de bal. Fariñas passt de bal zonder na te denken. Cienfuejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTORII - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:12

64e minuut.
Kocatepe passt de bal in één keer door. Fariñas is nu in balbezit. Fariñas passt de bal in één keer door. Ferraro rent richting de bal. Ferraro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Szlávik probeert naar een medespeler te passen. Kocatepe is nu in balbezit. Kocatepe speelt de bal door. Ferraro rent richting de bal. Ferraro draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Cienfuejo rent richting de bal. Vezér onderschept slim de pass. Plavšin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro verovert de bal door een tackle van achteren. Ferraro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Ferraro rent richting de bal. Szlávik speelt de bal door. Cienfuejo is nu in balbezit. Cienfuejo draait met de bal, schiet en ... Vezér probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Fariñas passt de bal in één keer door. Cienfuejo is nu in balbezit. Akono legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cienfuejo raakt geblesseerd tijdens het duel. Ferraro kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTORII - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:13

85e minuut.
Cienfuejo probeert naar een medespeler te passen. Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro passt de bal in één keer door. Fariñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariñas haalt uit met een fantastische trap. Soldatović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Grosso passt de bal zonder na te denken. Cienfuejo probeert naar een medespeler te passen. Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro schiet op doel. Soldatović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTORII - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RAPTORII 88%, S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 12%.
RAPTORII - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:14