Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 RAPTORII
4-3-3 JUNIORS Tactiek Denis
55% Balbezit 45%
13% Spel op eigen helft 87%
56 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.9 gemiddelde waardering 45.4
wonderbaarlijk Schieten goed
uitstekend Passen matig
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Choy is nu in balbezit. Ferraro onderschept slim de pass. Ferraro probeert naar een medespeler te passen. Ivancioiu is nu in balbezit. Ivancioiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Soldatović trapt de bal weg. Kocatepe kopt de bal weg. Cienfuejo probeert naar een medespeler te passen. Ferraro rent richting de bal. Ferraro haalt uit met een fantastische trap. Soldatović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Orellana rent richting de bal. Orellana geeft een hoge lob. Klungelig pakt Taranowicz de bal. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ... Soldatović bokst de bal weg.

13e minuut.
Szlávik rent richting de bal. Szlávik passt de bal met de wreef. Grosso probeert naar een medespeler te passen. Cienfuejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo draait met de bal, schiet en ... Soldatović bokst de bal weg.

16e minuut.
Ivancioiu rent richting de bal. Plavšin verovert de bal door een tackle van achteren. Ferraro is nu in balbezit. Ferraro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - RAPTORII 1:0

17e minuut.
Taranowicz is nu in balbezit. Taranowicz geeft een hoge lob. Cervinski met een sublieme pass. Klungelig pakt Ferraro de bal. Ferraro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Cienfuejo is nu in balbezit. Cienfuejo haalt uit met een fantastische trap. Vezér probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ivancioiu is nu in balbezit. Ivancioiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - RAPTORII 2:0

26e minuut.
Grosso is nu in balbezit. Grosso passt de bal zonder na te denken. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu schiet op doel. Soldatović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - RAPTORII 3:0

28e minuut.
Grosso rent richting de bal. Grosso passt de bal in één keer door. Ivancioiu speelt de bal door. Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Grosso kopt de bal weg. Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro passt de bal zonder na te denken. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ... Soldatović bokst de bal weg.

30e minuut.
Szlávik geeft een lange en hoge pass. Vezér kan de bal niet met de borst controleren. Ferraro probeert naar een medespeler te passen. Cienfuejo is nu in balbezit. Cienfuejo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - RAPTORII 4:0

31e minuut.
Kocatepe met een sublieme pass. Szlávik is nu in balbezit. Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo is nu in balbezit. Cienfuejo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Daar is Choy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cienfuejo rent richting de bal. Cienfuejo passt de bal zonder na te denken. Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro draait met de bal, schiet en ... Soldatović bokst de bal weg. Klungelig pakt Taranowicz de bal. Taranowicz geeft een hoge lob. Stănescu kopt de bal weg. Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - RAPTORII 5:0

39e minuut.
Szlávik rent richting de bal. Szlávik passt de bal zonder na te denken. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu schiet op doel. Soldatović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - RAPTORII 6:0

42e minuut.
Kocatepe met een sublieme pass. Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo is nu in balbezit. Cienfuejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - RAPTORII 7:0

43e minuut.
Ferraro speelt de bal door. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu passt de bal met de wreef. Cienfuejo is nu in balbezit. Cienfuejo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Akono onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kocatepe neemt de hoekschop. Ivancioiu springt en kopt de bal. Soldatović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Ivancioiu passt de bal met de wreef. Kocatepe met een sublieme pass. Ferraro heeft problemen om de bal te vangen. Ferraro draait met de bal, schiet en ... Soldatović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Vezér bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo onderschept slim de pass. Cienfuejo draait met de bal, schiet en ... Soldatović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - RAPTORII 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 13%, RAPTORII 87%.
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - RAPTORII 8:0

48e minuut.
Poniedziałek onderschept slim de pass. Grosso met een sublieme pass. Ferraro rent richting de bal. Cienfuejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Cervinski passt de bal in één keer door. Szlávik bereikt de bal nog maar net als eerste. Taranowicz onderschept slim de pass. Taranowicz geeft een lange en hoge pass. Cienfuejo kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Kocatepe rent richting de bal. Kocatepe probeert naar een medespeler te passen. Ferraro is nu in balbezit. Ferraro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Szlávik onderschept slim de pass. Szlávik controleert de bal met de borst. Szlávik passt de bal zonder na te denken. Cienfuejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo haalt uit met een fantastische trap. Soldatović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Vezér speelt de bal door. Daar is Grosso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grosso speelt de bal door. Ferraro is nu in balbezit. Ferraro draait met de bal, schiet en ... Soldatović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vezér kopt de bal weg. Grosso heeft problemen om de bal te vangen. Grosso speelt de bal door. Ferraro is nu in balbezit. Ferraro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Grosso kopt de bal weg. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu met een sublieme pass. Daar is Cienfuejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cienfuejo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ivancioiu passt de bal zonder na te denken. Cienfuejo is nu in balbezit. Cienfuejo passt de bal met de wreef. Daar is Ferraro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferraro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Szlávik rent richting de bal. Szlávik passt de bal met de wreef. Kocatepe probeert naar een medespeler te passen. Ferraro heeft problemen om de bal te vangen. Ferraro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Grosso kopt de bal weg. Szlávik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlávik passt de bal met de wreef. Cienfuejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Soldatović met een harde bal richting middenveld. Szlávik probeert naar een medespeler te passen. Cienfuejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Szlávik kopt de bal weg. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Taranowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu onderschept slim de pass. Ivancioiu speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Poniedziałek speelt de bal door. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu passt de bal met de wreef. Ferraro rent richting de bal. Ferraro draait met de bal, schiet en ... Soldatović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Szlávik geeft een hoge lob. Akono kopt de bal weg. Kocatepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro is nu in balbezit. Ferraro schiet op doel. Soldatović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Plavšin geeft de bal voor. Szlávik kopt de bal weg. Ferraro rent richting de bal. Ferraro schiet op doel. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Cervinski passt de bal met de wreef. Ferraro rent richting de bal. Ferraro passt de bal met de wreef. Cienfuejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo schiet op doel. Soldatović bokst de bal weg. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - RAPTORII 9:0

76e minuut.
Orellana passt de bal in één keer door. Kocatepe is nu in balbezit. Kocatepe passt de bal met de wreef. Ferraro rent richting de bal. Ferraro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Tascón passt de bal zonder na te denken. Cervinski probeert naar een medespeler te passen. Szlávik met een sublieme pass. Ivancioiu heeft problemen om de bal te vangen. Ivancioiu passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Doeltrap. Soldatović trapt de bal weg. Szlávik kopt de bal weg. Ferraro heeft problemen om de bal te vangen. Ferraro schiet op doel. Soldatović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kocatepe zal de hoekschop nemen. Plavšin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu onderschept slim de pass. Ivancioiu schiet op doel. Soldatović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Kocatepe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cienfuejo geeft de bal voor. Daar is Ivancioiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivancioiu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Plavšin de bal onder controle te krijgen. Soldatović bokst de bal weg.

82e minuut.
Grosso met de inworp. Kocatepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocatepe geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ivancioiu de bal. Ivancioiu schiet op doel. Soldatović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - RAPTORII 10:0

85e minuut.
Szlávik probeert naar een medespeler te passen. Ferraro is nu in balbezit. Ferraro passt de bal met de wreef. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kocatepe passt de bal met de wreef. Szlávik probeert naar een medespeler te passen. Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - RAPTORII 11:0

89e minuut.
Ivancioiu draait met de bal, schiet en ... Plavšin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kocatepe is nu in balbezit. Kocatepe geeft de bal voor. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - RAPTORII 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 13%, RAPTORII 87%.
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - RAPTORII 12:0