Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jonyth FC Fc.BodVic
sus la vale Tactiek 433:D
47% Balbezit 53%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
28.7 gemiddelde waardering 47.5
poor Schieten adequate
weak Passen solid
average Verdedigen solid


4e minuut.
Baciu trapt de bal weg. Fernández Pujante kopt de bal weg. Daar is Nerad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Ganea geeft de bal voor. Paglione kopt de bal weg. Valera Espín is nu in balbezit. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu draait met de bal, schiet en ... Baciu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Żądło bereikt de bal nog maar net als eerste. Żądło geeft de bal voor. Paglione kopt de bal weg. Valera Espín is nu in balbezit. Valera Espín draait met de bal, schiet en ... Baciu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Dimitrie kopt de bal weg. Fernández Pujante bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Pujante passt de bal zonder na te denken. Iliescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliescu draait met de bal, schiet en ... Baciu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Beştea verovert de bal door een tackle van achteren. Beştea geeft een lange en hoge pass. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu schiet op doel. Baciu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonyth FC - Fc.BodVic 0:1

31e minuut.
Ravlić speelt de bal door. Fane bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu onderschept slim de pass. Burlacu draait met de bal, schiet en ... Baciu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonyth FC - Fc.BodVic 0:2

38e minuut.
Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştea geeft de bal voor. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu schiet op doel. Baciu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonyth FC - Fc.BodVic 0:3

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Ganea de bal onder controle te krijgen. Šojat is nu in balbezit. Iliescu verovert de bal door een tackle van achteren. Burlacu rent richting de bal. Burlacu schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jonyth FC 78%, Fc.BodVic 22%.
Jonyth FC - Fc.BodVic 0:3

51e minuut.
Dimitrie geeft een hoge lob. Klungelig pakt Valera Espín de bal. Valera Espín kopt de bal weg. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu draait met de bal, schiet en ... Baciu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Ţiplea heeft problemen om de bal te vangen. Paglione verovert de bal door een tackle van achteren. Paglione geeft een lange en hoge pass. Burlacu rent richting de bal. Burlacu haalt uit met een fantastische trap. Baciu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Paglione bereikt de bal nog maar net als eerste. Paglione met een sublieme pass. Daar is Nerad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valera Espín rent richting de bal. Valera Espín haalt uit met een fantastische trap. Baciu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Šojat heeft problemen om de bal te vangen. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Šojat schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Šojat krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Burlacu raakt geblesseerd tijdens het duel. Beştea met een snel genomen vrije trap. Valera Espín kopt de bal weg. Daar is Ţiplea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valera Espín is nu in balbezit. Valera Espín haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Fernández Pujante onderschept slim de pass. Fernández Pujante passt de bal met de wreef. Burlacu rent richting de bal. Burlacu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonyth FC - Fc.BodVic 0:4

75e minuut.
Baciu met een sublieme pass. Fernández Pujante kan de bal niet met de borst controleren. Ganea maakt een afschuwelijke overtreding. Ganea krijgt een gele kaart. Fernández Pujante raakt geblesseerd tijdens het duel. Fernández Pujante zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Burlacu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Paglione passt de bal met de wreef. Valera Espín is nu in balbezit. Nerad rent richting de bal. Valera Espín verovert de bal door een tackle van achteren. Valera Espín draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Crnojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnojević geeft een lange en hoge pass. Šojat heeft problemen om de bal te vangen. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Żądło geeft een lange en hoge pass. Voicu kopt de bal weg. Żądło heeft problemen om de bal te vangen. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jonyth FC 74%, Fc.BodVic 26%.
Jonyth FC - Fc.BodVic 0:4