Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-26 17:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.42 [del]
  • Stadion: TPB Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 20000
FC Dinamo 84` f.c. steaua otp
deffend Tactiek UPS
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.8 gemiddelde waardering 46.1
good Schieten very good
average Passen adequate
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Živak geeft de bal voor. Boysal rent richting de bal. Boysal speelt de bal door. Blašković rent richting de bal. Blašković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Lazzeri passt de bal met de wreef. Siewierski heeft problemen om de bal te vangen. Boysal speelt de bal door. Blašković is nu in balbezit. Blašković draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Tomoşoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Tomoşoiu met een sublieme pass. Blašković is nu in balbezit. Blašković haalt uit met een fantastische trap. Arbutina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo 84` - f.c. steaua otp 0:1

19e minuut.
Klungelig pakt Grethe de bal. Tomoşoiu is nu in balbezit. Tomoşoiu met een sublieme pass. Blašković rent richting de bal. Blašković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Grethe verovert de bal door een tackle van achteren. Grethe met een sublieme pass. Blašković bereikt de bal nog maar net als eerste. Blašković draait met de bal, schiet en ... Arbutina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo 84` - f.c. steaua otp 0:2

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kempny zal de hoekschop nemen. Blašković rent richting de bal. Grethe is nu in balbezit. Grethe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Palos is nu in balbezit. Palos speelt de bal door. Blašković rent richting de bal. Blašković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo 84` - f.c. steaua otp 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinamo 84` 59%, f.c. steaua otp 41%.
FC Dinamo 84` - f.c. steaua otp 0:3

59e minuut.
Tomoşoiu probeert naar een medespeler te passen. Berta probeert naar een medespeler te passen. Kempny speelt de bal door. Palos is nu in balbezit. Palos geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Boysal bereikt de bal nog maar net als eerste. Boysal passt de bal in één keer door. Tomoşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomoşoiu geeft de bal voor. Arbutina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo 84` - f.c. steaua otp 0:4

69e minuut.
Berta verovert de bal door een tackle van achteren. Berta geeft een hoge lob. Palos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Blašković is nu in balbezit. Blašković schiet op doel. Arbutina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Blašković rent richting de bal. Blašković haalt uit met een fantastische trap. Arbutina maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo 84` - f.c. steaua otp 0:5

76e minuut.
Palos onderschept slim de pass. Palos met een sublieme pass. Blašković bereikt de bal nog maar net als eerste. Blašković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo 84` - f.c. steaua otp 0:6

82e minuut.
Daar is Boysal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boysal kopt de bal weg. Stępiński probeert de bal aan de voet te houden. Blašković is nu in balbezit. Blašković haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grethe bereikt de bal nog maar net als eerste. Grethe schiet op doel. Paal!

87e minuut.
Lazzeri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Malaquias geeft een lange en hoge pass. Tomoşoiu speelt de bal door. Blašković is nu in balbezit. Blašković haalt uit met een fantastische trap. Arbutina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Blašković bereikt de bal nog maar net als eerste. Blašković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo 84` - f.c. steaua otp 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinamo 84` 64%, f.c. steaua otp 36%.
FC Dinamo 84` - f.c. steaua otp 0:7