Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 INTER falticeni
SUT Tactiek men
53% Balbezit 47%
18% Spel op eigen helft 82%
41 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 0
63.6 gemiddelde waardering 45.1
incredible Schieten good
excellent Passen adequate
excellent Verdedigen good


1e minuut.
Cienfuejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo passt de bal in één keer door. Chikvinidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro verovert de bal door een tackle van achteren. Ferraro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Orellana geeft een hoge lob. Ivancioiu kopt de bal weg. Ferraro is nu in balbezit. Ferraro schiet op doel. Buia probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - INTER falticeni 1:0

3e minuut.
Bertarelli probeert naar een medespeler te passen. Ferraro is nu in balbezit. Ferraro passt de bal met de wreef. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Lipiňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipiňák geeft een hoge lob. Cienfuejo controleert de bal met de borst. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Chikvinidze verovert de bal door een tackle van achteren. Szlávik rent richting de bal. Łydka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łydka krijgt een gele kaart. Szlávik raakt geblesseerd tijdens het duel. Szlávik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ferraro krijgt zijn hoofd ertegen. Buia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ivancioiu is nu in balbezit. Ivancioiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - INTER falticeni 2:0

7e minuut.
Ivancioiu rent richting de bal. Cienfuejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo passt de bal met de wreef. Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro haalt uit met een fantastische trap. Buia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ivancioiu is nu in balbezit. Ivancioiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - INTER falticeni 3:0

11e minuut.
Grosso is nu in balbezit. Grosso passt de bal zonder na te denken. Fariñas speelt de bal door. Klungelig pakt Cienfuejo de bal. Cienfuejo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Orellana rent richting de bal. Crăciunescu is nu in balbezit. Orellana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Crăciunescu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Crăciunescu kan niet meer verder spelen. Aguilera komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Grosso is nu in balbezit. Grosso passt de bal met de wreef. Cienfuejo probeert naar een medespeler te passen. Ivancioiu is nu in balbezit. Ivancioiu schiet op doel. Buia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chikvinidze verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szlávik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ferraro maakt een snoekduik en kopt de bal. Buia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Buia trapt de bal weg van het doel. Grosso kopt de bal weg. Daar is Negrilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ... Buia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ferraro rent richting de bal. Ferraro passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cienfuejo de bal. Cienfuejo geeft de bal voor. Daar is Negrilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - INTER falticeni 4:0

23e minuut.
Chikvinidze kopt de bal weg. Szlávik geeft een hoge lob. Cienfuejo kopt de bal weg. Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro schiet op doel. Buia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Cienfuejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro rent richting de bal. Chikvinidze onderschept slim de pass. Cienfuejo rent richting de bal. Cienfuejo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Chikvinidze geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szlávik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cienfuejo geeft een lange en hoge pass. Negrilă heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Negrilă rent richting de bal. Ivancioiu onderschept slim de pass. Ivancioiu schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Fariñas met een snelle inworp. Cienfuejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo passt de bal in één keer door. Ferraro rent richting de bal. Ferraro haalt uit met een fantastische trap. Buia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Lipiňák onderschept slim de pass. Lipiňák geeft een hoge lob. Inworp. Fariñas met een snelle inworp. Cienfuejo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Szlávik passt de bal zonder na te denken. Cienfuejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo passt de bal met de wreef. Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Ferraro onderschept slim de pass. Ferraro probeert naar een medespeler te passen. Cienfuejo rent richting de bal. Cienfuejo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Negrilă de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - INTER falticeni 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 16%, INTER falticeni 84%.
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - INTER falticeni 5:0

55e minuut.
Daar is Negrilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cienfuejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Chikvinidze heeft problemen om de bal te vangen. Szlávik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łydka. Łydka krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Szlávik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szlávik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ivancioiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Buia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Ferraro is nu in balbezit. Cienfuejo rent richting de bal. Klungelig pakt Cienfuejo de bal. Cienfuejo schiet op doel. Buia probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - INTER falticeni 6:0

62e minuut.
Szlávik probeert naar een medespeler te passen. Cienfuejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo passt de bal in één keer door. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu haalt uit met een fantastische trap. Buia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ferraro rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szlávik zal de hoekschop nemen. Ferraro maakt een snoekduik en kopt de bal. Buia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Klungelig pakt Szwed de bal. Grosso rent richting de bal. Cienfuejo is nu in balbezit. Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro schiet op doel. Buia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Szlávik kopt de bal weg. Ferraro heeft problemen om de bal te vangen. Cienfuejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - INTER falticeni 7:0

73e minuut.
Cienfuejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo passt de bal in één keer door. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu geeft een hoge lob. Ferraro krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Daar is Szlávik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szlávik passt de bal met de wreef. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu schiet op doel. Buia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - INTER falticeni 8:0

81e minuut.
Ivancioiu passt de bal met de wreef. Daar is Ferraro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cienfuejo rent richting de bal. Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro draait met de bal, schiet en ... Buia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cienfuejo is nu in balbezit. Cienfuejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - INTER falticeni 9:0

85e minuut.
Grosso kopt de bal weg. Daar is Šarkić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šarkić passt de bal in één keer door. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fariñas zal de hoekschop nemen. Chikvinidze kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ivancioiu is nu in balbezit. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - INTER falticeni 10:0

88e minuut.
Ferraro geeft de bal voor. Negrilă heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szlávik zal de hoekschop nemen. Ferraro krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Negrilă onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fariñas neemt de hoekschop. Cienfuejo kopt de bal weg. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu haalt uit met een fantastische trap. Buia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Grosso probeert naar een medespeler te passen. Chikvinidze verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szlávik zal de hoekschop nemen. Ferraro maakt een snoekduik en kopt de bal. Buia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 21%, INTER falticeni 79%.
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - INTER falticeni 10:0