Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ULTRA ARAD RAPTORII
Resident Evil !! Tactiek Denis
58% Balbezit 42%
20% Spel op eigen helft 80%
22 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
54.2 gemiddelde waardering 45.5
zeer goed Schieten solide
redelijk Passen matig
zeer goed Verdedigen goed


1e minuut.
Assche heeft problemen om de bal te vangen. Assche met een sublieme pass. Santana is nu in balbezit. Santana draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Baceiredo geeft een hoge lob. Taranowicz kopt de bal weg. Akono met een sublieme pass. Grama bereikt de bal nog maar net als eerste. Grama draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Santana rent richting de bal. Baceiredo probeert naar een medespeler te passen. Emery is nu in balbezit. Emery schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Özçelik is nu in balbezit. Emery bereikt de bal nog maar net als eerste. Emery passt de bal met de wreef. Özçelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Özçelik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Santana onderschept slim de pass. Santana speelt de bal door. Özçelik is nu in balbezit. Santana rent richting de bal. Santana haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Vezér probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Stănescu passt de bal met de wreef. Özçelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kilibarda zijn tegenspeler op de grond. Kilibarda krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Baceiredo rent richting de bal. Emery geeft een hoge lob. Assche rent richting de bal. Assche geeft een hoge lob. Emery springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Özçelik is nu in balbezit. Özçelik passt de bal met de wreef. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ULTRA ARAD - RAPTORII 1:0

41e minuut.
Stănescu passt de bal met de wreef. Akono speelt de bal door. Kilibarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilibarda haalt uit met een fantastische trap. Emery probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bajzát verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Özçelik passt de bal in één keer door. Grama rent richting de bal. Grama probeert naar een medespeler te passen. Santana rent richting de bal. Santana draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Grama met een snelle inworp. Baceiredo is nu in balbezit. Baceiredo passt de bal zonder na te denken. Santana is nu in balbezit. Santana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ULTRA ARAD 20%, RAPTORII 80%.
ULTRA ARAD - RAPTORII 1:0

53e minuut.
Mélin is nu in balbezit. Mélin geeft een lange en hoge pass. Grama kopt de bal weg. Santana rent richting de bal. Santana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Assche is nu in balbezit. Assche passt de bal in één keer door. Santana is nu in balbezit. Santana schiet op doel. Na een snelle pass probeert Emery de bal onder controle te krijgen. Soldatović bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ULTRA ARAD - RAPTORII 2:0

62e minuut.
Grama bereikt de bal nog maar net als eerste. Grama passt de bal met de wreef. Özçelik speelt de bal door. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Baceiredo probeert naar een medespeler te passen. Emery bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana is nu in balbezit. Santana haalt uit met een fantastische trap. Soldatović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Plavšin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mélin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Özçelik rent richting de bal. Özçelik geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Baceiredo is nu in balbezit. Santana rent richting de bal. Plavšin verovert de bal door een tackle van achteren. Baceiredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baceiredo draait met de bal, schiet en ... Soldatović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Soldatović niet meer kan verder spelen.

73e minuut.
Akono geeft een lange en hoge pass. Inworp. Infante zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grama geeft een lange en hoge pass. Baceiredo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ULTRA ARAD - RAPTORII 3:0

76e minuut.
Nicolici passt de bal in één keer door. Baceiredo rent richting de bal. Baceiredo geeft de bal voor. Santana rent richting de bal. Santana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ULTRA ARAD - RAPTORII 4:0

82e minuut.
Infante passt de bal in één keer door. Assche is nu in balbezit. Assche geeft de bal voor. Grama is nu in balbezit. Grama geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
ULTRA ARAD - RAPTORII 5:0

83e minuut.
Kilibarda passt de bal zonder na te denken. Infante probeert naar een medespeler te passen. Baceiredo is nu in balbezit. Baceiredo geeft een lange en hoge pass. Akono speelt de bal door. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ULTRA ARAD - RAPTORII 6:0

87e minuut.
Assche geeft een lange en hoge pass. Santana kopt de bal weg. Daar is Emery, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özçelik is nu in balbezit. Özçelik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Santana kopt de bal weg. Baceiredo is nu in balbezit. Baceiredo passt de bal in één keer door. Özçelik rent richting de bal. Özçelik haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ULTRA ARAD 19%, RAPTORII 81%.
ULTRA ARAD - RAPTORII 6:0