Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RAPTORII ULTRA ARAD
Denis Tactiek Resident Evil !!
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 55.4
solid Schieten excellent
average Passen good
good Verdedigen very good


1e minuut.
Plavšin geeft een lange en hoge pass. Enginar rent richting de bal. Enginar geeft een lange en hoge pass. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Kilibarda rent richting de bal. Ciskowski onderschept slim de pass. Ciskowski passt de bal in één keer door. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ciskowski met een sublieme pass. Özçelik probeert naar een medespeler te passen. Santana is nu in balbezit. Santana haalt uit met een fantastische trap. Soldatović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTORII - ULTRA ARAD 0:1

11e minuut.
Ciskowski probeert naar een medespeler te passen. Assche speelt de bal door. Özçelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana rent richting de bal. Santana haalt uit met een fantastische trap. Soldatović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Baceiredo probeert naar een medespeler te passen. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Enginar rent richting de bal. Enginar haalt uit met een fantastische trap. Soldatović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTORII - ULTRA ARAD 0:2

18e minuut.
Grama passt de bal in één keer door. Choy rent richting de bal. Santana verovert de bal door een tackle van achteren. Santana haalt uit met een fantastische trap. Soldatović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTORII - ULTRA ARAD 0:3

21e minuut.
Baceiredo is nu in balbezit. Kilibarda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baceiredo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ciskowski met een snel genomen vrije trap. Santana maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTORII - ULTRA ARAD 0:4

28e minuut.
Grama speelt de bal door. Baceiredo geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Vezér de bal onder controle te krijgen. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Baceiredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baceiredo probeert naar een medespeler te passen. Santana rent richting de bal. Santana haalt uit met een fantastische trap. Soldatović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTORII - ULTRA ARAD 0:5

43e minuut.
Santana kan de bal niet met de borst controleren. Choy bereikt de bal nog maar net als eerste. Baceiredo onderschept slim de pass. Santana is nu in balbezit. Santana haalt uit met een fantastische trap. Soldatović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Enginar geeft een hoge lob. Grama rent richting de bal. Grama passt de bal in één keer door. Baceiredo is nu in balbezit. Baceiredo haalt uit met een fantastische trap. Soldatović bokst de bal weg. Daar is Akono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grama geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Taranowicz controleert de bal met de borst. Enginar rent richting de bal. Soldatović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Enginar verovert de bal door een tackle van achteren. Assche probeert naar een medespeler te passen. Santana is nu in balbezit. Santana schiet op doel. Soldatović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTORII - ULTRA ARAD 0:6

45e minuut.
Caetano komt het veld opgelopen. Emery komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RAPTORII 80%, ULTRA ARAD 20%.
RAPTORII - ULTRA ARAD 0:6

52e minuut.
Vandooren is nu in balbezit. Özçelik onderschept slim de pass. Özçelik geeft een lange en hoge pass. Emery bereikt de bal nog maar net als eerste. Emery geeft een lange en hoge pass. Paal! Soldatović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Santana rent richting de bal. Vezér legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Santana is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Santana neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTORII - ULTRA ARAD 0:7

54e minuut.
Assche probeert de bal aan de voet te houden. Assche speelt de bal door. Özçelik is nu in balbezit. Özçelik probeert naar een medespeler te passen. Vezér bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTORII - ULTRA ARAD 0:8

57e minuut.
Tascón speelt de bal door. Csúri bereikt de bal nog maar net als eerste. Csúri geeft de bal voor. Santana is nu in balbezit. Santana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Santana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Özçelik is nu in balbezit. Özçelik passt de bal zonder na te denken. Emery rent richting de bal. Emery haalt uit met een fantastische trap. Soldatović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTORII - ULTRA ARAD 0:9

74e minuut.
Santana is nu in balbezit. Caetano is nu in balbezit. Caetano passt de bal in één keer door. Santana is nu in balbezit. Santana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Soldatović speelt de bal door. Plavšin is nu in balbezit. Plavšin passt de bal met de wreef. Assche met een sublieme pass. Özçelik is nu in balbezit. Soldatović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Assche probeert naar een medespeler te passen. Emery is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tascón. Tascón krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Özçelik speelt de bal door. Santana is nu in balbezit. Vezér is nu in balbezit. Emery onderschept slim de pass. Emery schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Soldatović met een harde bal richting middenveld. Kilibarda rent richting de bal. Ciskowski begaat een overtreding. Kilibarda roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kilibarda kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RAPTORII 80%, ULTRA ARAD 20%.
RAPTORII - ULTRA ARAD 0:9