Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc.BodVic FC Dinamo 84`
433:D Tactiek deffend
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
24 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 42.8
adequate Schieten solid
solid Passen adequate
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Paglione speelt de bal door. Valera Espín bereikt de bal nog maar net als eerste. Valera Espín passt de bal zonder na te denken. Burlacu rent richting de bal. Burlacu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Fernández Pujante rent richting de bal. Fernández Pujante passt de bal in één keer door. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.BodVic - FC Dinamo 84` 1:0

5e minuut.
Valera Espín passt de bal met de wreef. Burlacu is nu in balbezit. Aguilera legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Burlacu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Burlacu neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Malaquias geeft een lange en hoge pass. Beştea heeft problemen om de bal te vangen. Beştea probeert naar een medespeler te passen. Valera Espín heeft problemen om de bal te vangen. Valera Espín geeft een lange en hoge pass. Paal! Arbutina probeert wanhopig de bal te grijpen. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.BodVic - FC Dinamo 84` 2:0

10e minuut.
Patrikyan probeert naar een medespeler te passen. Maratonista bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Lazzeri rent richting de bal. Lazzeri geeft een lange en hoge pass. Daar is Drągowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patrikyan is nu in balbezit. Patrikyan schiet op doel. Babski bokst de bal weg.

23e minuut.
Maratonista onderschept slim de pass. Maratonista passt de bal in één keer door. Patrikyan is nu in balbezit. Patrikyan schiet op doel. Babski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.BodVic - FC Dinamo 84` 2:1

27e minuut.
Beştea geeft een hoge lob. Valera Espín is nu in balbezit. Valera Espín passt de bal in één keer door. Burlacu rent richting de bal. Burlacu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.BodVic - FC Dinamo 84` 3:1

28e minuut.
Valera Espín bereikt de bal nog maar net als eerste. Valera Espín passt de bal zonder na te denken. Fernández Pujante probeert naar een medespeler te passen. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu draait met de bal, schiet en ... Arbutina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Dimitrie is nu in balbezit. Dimitrie geeft de bal voor. Burlacu kopt de bal weg. Valera Espín is nu in balbezit. Valera Espín draait met de bal, schiet en ... Arbutina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.BodVic 42%, FC Dinamo 84` 58%.
Fc.BodVic - FC Dinamo 84` 3:1

48e minuut.
Paglione met een sublieme pass. Valera Espín rent richting de bal. Valera Espín geeft de bal voor. Iliescu rent richting de bal. Iliescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Paglione zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stępiński is nu in balbezit. Valera Espín tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stępiński wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Stępiński kan niet meer verder spelen. Živak komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Beştea passt de bal zonder na te denken. Fernández Pujante bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Pujante geeft de bal voor. Valera Espín rent richting de bal. Valera Espín schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Arbutina trapt de bal weg van het doel. Paglione kopt de bal weg. Burlacu rent richting de bal. Burlacu draait met de bal, schiet en ... Arbutina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Beştea passt de bal zonder na te denken. Paglione bereikt de bal nog maar net als eerste. Paglione passt de bal zonder na te denken. Valera Espín bereikt de bal nog maar net als eerste. Valera Espín schiet op doel. Arbutina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Arbutina trapt de bal weg van het doel. Maratonista kopt de bal weg. Klungelig pakt Drągowski de bal. Patrikyan is nu in balbezit. Patrikyan haalt uit met een fantastische trap. Babski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Dimitrie geeft een hoge lob. Inworp. Fulczyk met een snelle inworp. Kołodziejczyk heeft problemen om de bal te vangen. Kołodziejczyk geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Fernández Pujante is nu in balbezit. Fernández Pujante probeert naar een medespeler te passen. Burlacu rent richting de bal. Burlacu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.BodVic - FC Dinamo 84` 4:1

87e minuut.
Daar is Paglione, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paglione passt de bal zonder na te denken. Valera Espín bereikt de bal nog maar net als eerste. Valera Espín haalt uit met een fantastische trap. Arbutina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.BodVic - FC Dinamo 84` 5:1

88e minuut.
Iliescu rent richting de bal. Fernández Pujante met een sublieme pass. MacGilvernock rent richting de bal. Burlacu onderschept slim de pass. Burlacu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.BodVic - FC Dinamo 84` 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.BodVic 45%, FC Dinamo 84` 55%.
Fc.BodVic - FC Dinamo 84` 6:1