Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-06 17:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.42 [del]
  • Stadion: TPB Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 19983
FC Dinamo 84` Fc.BodVic
deffend Tactiek 433:D
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
1 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
47.9 gemiddelde waardering 48.8
solid Schieten good
good Passen solid
good Verdedigen solid


20e minuut.
del Oso rent richting de bal. del Oso probeert naar een medespeler te passen. Fernández Pujante bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Pujante haalt uit met een fantastische trap. Arbutina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo 84` - Fc.BodVic 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinamo 84` 54%, Fc.BodVic 46%.
FC Dinamo 84` - Fc.BodVic 0:1

50e minuut.
Valera Espín passt de bal in één keer door. Paglione probeert naar een medespeler te passen. Fernández Pujante bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Pujante geeft de bal voor. Cintezoi springt en kopt de bal. Arbutina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. del Oso krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Arbutina trapt de bal weg. Paglione kopt de bal weg. Fernández Pujante is nu in balbezit. Fernández Pujante draait met de bal, schiet en ... Arbutina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Raczyński geeft de bal voor. Cintezoi kopt de bal weg. del Oso bereikt de bal nog maar net als eerste. del Oso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo 84` - Fc.BodVic 0:2

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paglione met een snelle inworp. del Oso geeft een hoge lob. Fernández Pujante bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Pujante draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinamo 84` 54%, Fc.BodVic 46%.
FC Dinamo 84` - Fc.BodVic 0:2