Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
INTER falticeni Fc.BodVic
men Tactiek 433:D
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
43.6 gemiddelde waardering 51.4
good Schieten very good
average Passen solid
adequate Verdedigen very good


11e minuut.
Drągowski geeft de bal voor. Fernández Pujante rent richting de bal. Chikvinidze begaat een overtreding. Chikvinidze krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Fernández Pujante rent richting de bal. Fernández Pujante passt de bal zonder na te denken. Ipsa is nu in balbezit. Ipsa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Beştea geeft een hoge lob. Ipsa is nu in balbezit. Chikvinidze begaat een overtreding. Chikvinidze krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

24e minuut.
Ipsa schiet op doel. Buia met een sublieme pass. Beştea kopt de bal weg. Ipsa rent richting de bal. Ipsa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Beştea heeft problemen om de bal te vangen. Beştea passt de bal zonder na te denken. del Oso is nu in balbezit. del Oso schiet op doel. Buia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - Fc.BodVic 0:1

28e minuut.
Burlacu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fernández Pujante bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Pujante geeft een lange en hoge pass. del Oso rent richting de bal. del Oso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Drągowski rent richting de bal. Bertarelli onderschept slim de pass. Bertarelli probeert naar een medespeler te passen. Wiatrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiatrak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ipsa passt de bal zonder na te denken. Daar is del Oso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ipsa rent richting de bal. Ipsa haalt uit met een fantastische trap. Buia probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - Fc.BodVic 0:2

38e minuut.
Beştea onderschept slim de pass. Beştea passt de bal met de wreef. Fernández Pujante is nu in balbezit. Fernández Pujante haalt uit met een fantastische trap. Negrilă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buia bokst de bal weg.

41e minuut.
Szwed bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştea probeert naar een medespeler te passen. del Oso is nu in balbezit. Ipsa rent richting de bal. Ipsa draait met de bal, schiet en ... Buia bokst de bal weg. Daar is Fernández Pujante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Pujante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - Fc.BodVic 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTER falticeni 56%, Fc.BodVic 44%.
INTER falticeni - Fc.BodVic 0:3

47e minuut.
Caillot bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştea onderschept slim de pass. Beştea speelt de bal door. Daar is Ipsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ipsa schiet op doel. Buia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fernández Pujante rent richting de bal. Fernández Pujante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - Fc.BodVic 0:4

49e minuut.
Fernández Pujante bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Pujante speelt de bal door. Ipsa is nu in balbezit. Ipsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - Fc.BodVic 0:5

56e minuut.
Beştea is nu in balbezit. Bertarelli speelt de bal door. Burlacu is nu in balbezit. Fernández Pujante bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Pujante haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ipsa rent richting de bal. Fernández Pujante is nu in balbezit. Fernández Pujante passt de bal met de wreef. Klungelig pakt del Oso de bal. del Oso haalt uit met een fantastische trap. Buia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Burlacu met een snelle inworp. Fernández Pujante is nu in balbezit. Fernández Pujante passt de bal in één keer door. Ipsa is nu in balbezit. Ipsa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Ipsa probeert de bal aan de voet te houden. Negrilă verovert de bal door een tackle van achteren. del Oso is nu in balbezit. del Oso schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Voicu rent richting de bal. Voicu geeft een lange en hoge pass. Mešinas kan de bal niet met de borst controleren. del Oso is nu in balbezit. del Oso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Mešinas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beştea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. del Oso is nu in balbezit. del Oso schiet op doel. Buia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Ipsa de bal onder controle te krijgen. Drągowski is nu in balbezit. Drągowski geeft een hoge lob. Ipsa rent richting de bal. Ipsa haalt uit met een fantastische trap. Buia bokst de bal weg.

70e minuut.
Šarkić kopt de bal weg. Caillot bereikt de bal nog maar net als eerste. Drągowski begaat een overtreding. Drągowski krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Valera Espín onderschept slim de pass. Valera Espín passt de bal in één keer door. Lipiňák speelt de bal door. Ipsa rent richting de bal. Ipsa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Burlacu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciepiela verovert de bal door een tackle van achteren. Ciepiela passt de bal in één keer door. Caillot bereikt de bal nog maar net als eerste. Caillot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Crnojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnojević geeft de bal voor. Ipsa kopt de bal weg. Klungelig pakt del Oso de bal. del Oso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTER falticeni 77%, Fc.BodVic 23%.
INTER falticeni - Fc.BodVic 0:5