Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc.BodVic INTER falticeni
433:D Tactiek men
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 41.9
goed Schieten goed
solide Passen matig
goed Verdedigen redelijk


18e minuut.
del Oso verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šarkić. del Oso is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Beştea met een snel genomen vrije trap. Ipsa springt en kopt de bal. Buia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.BodVic - INTER falticeni 1:0

23e minuut.
Ipsa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cintezoi komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Šarkić passt de bal in één keer door. Beştea is nu in balbezit. Caillot verovert de bal door een tackle van achteren. Caillot geeft een hoge lob. Crnojević heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Codrescu geeft een hoge lob. Ciepiela bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burlacu. Burlacu krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Mešinas verovert de bal door een tackle van achteren. Paglione verovert de bal door een tackle van achteren. Paglione met een sublieme pass. del Oso bereikt de bal nog maar net als eerste. del Oso schiet op doel. Buia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Crnojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnojević geeft de bal voor. Fernández Pujante rent richting de bal. Fernández Pujante haalt uit met een fantastische trap. Buia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.BodVic - INTER falticeni 2:0

36e minuut.
Fernández Pujante geeft de bal voor. Klungelig pakt Szwed de bal. del Oso rent richting de bal. Cintezoi rent richting de bal. Cintezoi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.BodVic - INTER falticeni 3:0

40e minuut.
Codrescu passt de bal met de wreef. Wiatrak is nu in balbezit. Dimitrie rent richting de bal. Wiatrak verovert de bal door een tackle van achteren. Wiatrak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Burlacu passt de bal zonder na te denken. Fernández Pujante bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Pujante met een sublieme pass. Cintezoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintezoi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.BodVic 41%, INTER falticeni 59%.
Fc.BodVic - INTER falticeni 3:0

49e minuut.
Valera Espín is nu in balbezit. Valera Espín probeert naar een medespeler te passen. Voicu geeft een hoge lob. Cintezoi rent richting de bal. Cintezoi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
del Oso heeft problemen om de bal te vangen. del Oso passt de bal met de wreef. Cintezoi is nu in balbezit. Cintezoi schiet op doel. Buia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.BodVic - INTER falticeni 4:0

76e minuut.
Fernández Pujante bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Pujante passt de bal in één keer door. del Oso rent richting de bal. del Oso haalt uit met een fantastische trap. Buia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.BodVic - INTER falticeni 5:0

78e minuut.
Beştea probeert naar een medespeler te passen. Fernández Pujante rent richting de bal. Fernández Pujante passt de bal zonder na te denken. del Oso rent richting de bal. del Oso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Bertarelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştea speelt de bal door. Cintezoi rent richting de bal. Cintezoi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.BodVic 36%, INTER falticeni 64%.
Fc.BodVic - INTER falticeni 5:0