Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RAPTORII f.c. steaua otp
Denis Tactiek UPS
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
9 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 45.6
excellent Schieten very good
average Passen average
very good Verdedigen good


1e minuut.
Vandooren rent richting de bal. Vandooren geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tomoşoiu de bal. Tomoşoiu geeft de bal voor. Vezér kan de bal niet met de borst controleren. Choy bokst de bal weg. Vezér rent richting de bal. Blašković verovert de bal door een tackle van achteren. Blašković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTORII - f.c. steaua otp 0:1

14e minuut.
Kempny verovert de bal door een tackle van achteren. Kempny speelt de bal door. Vandooren rent richting de bal. Blašković onderschept slim de pass. Blašković schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Berta onderschept slim de pass. Tomoşoiu is nu in balbezit. Tomoşoiu geeft een lange en hoge pass. Blašković controleert de bal met de borst. Blašković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Tavelli passt de bal met de wreef. Blašković probeert naar een medespeler te passen. Grethe is nu in balbezit. Grethe haalt uit met een fantastische trap. Choy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTORII - f.c. steaua otp 0:2

34e minuut.
Kośmicki heeft problemen om de bal te vangen. Blašković bereikt de bal nog maar net als eerste. Blašković schiet op doel. Plavšin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Choy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTORII - f.c. steaua otp 0:3

35e minuut.
Vandooren onderschept slim de pass. Kilibarda rent richting de bal. Kilibarda met een sublieme pass. Cosma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Vezér geeft een hoge lob. Kilibarda is nu in balbezit. Stănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilibarda heeft problemen om de bal te vangen. Kilibarda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RAPTORII 66%, f.c. steaua otp 34%.
RAPTORII - f.c. steaua otp 0:3

47e minuut.
Grethe rent richting de bal. Vandooren met een sublieme pass. Akono speelt de bal door. Grethe is nu in balbezit. Grethe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Tomoşoiu is nu in balbezit. Tomoşoiu geeft een lange en hoge pass. Taranowicz controleert de bal met de borst. Blašković rent richting de bal. Blašković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Tavelli met een sublieme pass. Boysal is nu in balbezit. Boysal probeert naar een medespeler te passen. Blašković bereikt de bal nog maar net als eerste. Blašković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Cosma passt de bal met de wreef. Dumitraşcu-Popescu speelt de bal door. Stănescu controleert de bal met de borst. Stănescu haalt uit met een fantastische trap. Montalbano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTORII - f.c. steaua otp 1:3

66e minuut.
Tomoşoiu probeert naar een medespeler te passen. Kośmicki is nu in balbezit. Kośmicki passt de bal zonder na te denken. Blašković bereikt de bal nog maar net als eerste. Blašković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Cosma rent richting de bal. Berta rent richting de bal. Berta geeft de bal voor. Grethe bereikt de bal nog maar net als eerste. Boysal geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Vandooren is nu in balbezit. Tomoşoiu probeert naar een medespeler te passen. Kempny probeert naar een medespeler te passen. Blašković is nu in balbezit. Blašković draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Taranowicz rent richting de bal. Taranowicz passt de bal zonder na te denken. Kośmicki speelt de bal door. Blašković bereikt de bal nog maar net als eerste. Blašković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Boysal met een sublieme pass. Kilibarda probeert de bal aan de voet te houden. Kempny probeert naar een medespeler te passen. Blašković bereikt de bal nog maar net als eerste. Blašković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Doeltrap. Choy trapt de bal weg. Tomoşoiu kopt de bal weg. Blašković is nu in balbezit. Blašković haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Grethe probeert de bal aan de voet te houden. Akono onderschept slim de pass. Tomoşoiu rent richting de bal. Tomoşoiu geeft de bal voor. Blašković maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Berta rent richting de bal. Kilibarda onderschept slim de pass. Kilibarda speelt de bal door. Stănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Grethe de bal onder controle te krijgen. Tomoşoiu probeert naar een medespeler te passen. Blašković bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Blašković de bal. Blašković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTORII - f.c. steaua otp 1:4

88e minuut.
Stănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempny verovert de bal door een tackle van achteren. Kempny geeft de bal voor. Blašković rent richting de bal. Blašković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RAPTORII 62%, f.c. steaua otp 38%.
RAPTORII - f.c. steaua otp 1:4