Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c. steaua otp RAPTORII
UPS Tactiek Denis
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
20 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 44.8
uitstekend Schieten zeer goed
redelijk Passen zwak
goed Verdedigen goed


4e minuut.
Tascón probeert naar een medespeler te passen. Stănescu is nu in balbezit. Stănescu speelt de bal door. Kilibarda rent richting de bal. Kilibarda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Tascón bereikt de bal nog maar net als eerste. Palos verovert de bal door een tackle van achteren. Palos probeert naar een medespeler te passen. Blašković bereikt de bal nog maar net als eerste. Blašković haalt uit met een fantastische trap. Soldatović bokst de bal weg.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kempny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tavelli met een sublieme pass. Tomoşoiu is nu in balbezit. Tomoşoiu passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c. steaua otp - RAPTORII 1:0

14e minuut.
Tascón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascón geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Dumitraşcu-Popescu de bal onder controle te krijgen. Cosma is nu in balbezit. Cosma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
f.c. steaua otp - RAPTORII 1:1

17e minuut.
Dumitraşcu-Popescu geeft een hoge lob. Tomoşoiu probeert de bal met de borst te controleren. Tomoşoiu met een sublieme pass. Blašković bereikt de bal nog maar net als eerste. Blašković draait met de bal, schiet en ... Soldatović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Akono geeft een hoge lob. Cosma is nu in balbezit. Met opzet legt Tomoşoiu zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Tomoşoiu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tomoşoiu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

21e minuut.
Boysal met een sublieme pass. Palos bereikt de bal nog maar net als eerste. Palos passt de bal in één keer door. Blašković bereikt de bal nog maar net als eerste. Blašković draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Vandooren heeft problemen om de bal te vangen. Grethe verovert de bal door een tackle van achteren. Grethe probeert naar een medespeler te passen. Blašković is nu in balbezit. Blašković schiet op doel. Soldatović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Choy rent richting de bal. Boysal onderschept slim de pass. Boysal geeft een hoge lob. Blašković rent richting de bal. Blašković haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Daar is Choy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grethe onderschept slim de pass. Grethe passt de bal in één keer door. Blašković is nu in balbezit. Blašković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c. steaua otp 42%, RAPTORII 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
f.c. steaua otp - RAPTORII 1:1

47e minuut.
Binder rent richting de bal. Binder geeft een lange en hoge pass. Blašković kopt de bal weg. Grethe is nu in balbezit. Grethe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Vandooren rent richting de bal. Blašković is nu in balbezit. Blašković passt de bal met de wreef. Grethe rent richting de bal. Grethe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Dumitraşcu-Popescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Palos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palos speelt de bal door. Grethe is nu in balbezit. Grethe schiet op doel. Soldatović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kempny zal de hoekschop nemen. Daar is Vezér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blašković rent richting de bal. Blašković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c. steaua otp - RAPTORII 2:1

58e minuut.
Cosma rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tavelli. Cosma is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Akono met een snel genomen vrije trap. Cosma springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Grethe is nu in balbezit. Grethe passt de bal zonder na te denken. Blašković is nu in balbezit. Klungelig pakt Blašković de bal. Blašković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Choy bereikt de bal nog maar net als eerste. Palos bereikt de bal nog maar net als eerste. Palos probeert naar een medespeler te passen. Blašković bereikt de bal nog maar net als eerste. Blašković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c. steaua otp - RAPTORII 3:1

68e minuut.
Doeltrap. Soldatović met een harde bal richting middenveld. Boysal kopt de bal weg. Grethe is nu in balbezit. Grethe haalt uit met een fantastische trap. Soldatović bokst de bal weg.

69e minuut.
Grethe is nu in balbezit. Grethe passt de bal met de wreef. Plavšin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Blašković bereikt de bal nog maar net als eerste. Blašković haalt uit met een fantastische trap. Soldatović bokst de bal weg.

77e minuut.
Stănescu is nu in balbezit. Tavelli onderschept slim de pass. Tavelli geeft een hoge lob. Blašković is nu in balbezit. Blašković haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Kempny verovert de bal door een tackle van achteren. Kempny geeft de bal voor. Plavšin met een sublieme pass. Grethe is nu in balbezit. Grethe geeft een hoge lob. Soldatović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Plavšin met een sublieme pass. Palos geeft een lange en hoge pass. Daar is Vandooren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grethe rent richting de bal. Grethe geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kempny rent richting de bal. Kempny geeft een lange en hoge pass. Blašković kopt de bal weg. Grethe is nu in balbezit. Grethe schiet op doel. Soldatović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Palos probeert naar een medespeler te passen. Blašković bereikt de bal nog maar net als eerste. Blašković passt de bal met de wreef. Grethe rent richting de bal. Grethe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c. steaua otp 38%, RAPTORII 62%.
f.c. steaua otp - RAPTORII 3:1