Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jonyth FC ULTRA ARAD
sus la vale Tactiek Resident Evil !!
44% Balbezit 56%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
31.4 gemiddelde waardering 53
poor Schieten very good
average Passen adequate
average Verdedigen solid


8e minuut.
Baceiredo is nu in balbezit. Baceiredo passt de bal zonder na te denken. Santana is nu in balbezit. Santana haalt uit met een fantastische trap. Baciu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ganea speelt de bal door. Klungelig pakt Infante de bal. Infante passt de bal in één keer door. Emery bereikt de bal nog maar net als eerste. Emery schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Fane geeft een hoge lob. Inworp. Assche zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Özçelik rent richting de bal. Özçelik geeft een hoge lob. Baciu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Assche geeft een lange en hoge pass. Santana kopt de bal weg. Emery rent richting de bal. Emery draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Šojat de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonyth FC - ULTRA ARAD 0:1

20e minuut.
Fane passt de bal in één keer door. Daar is Nerad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özçelik rent richting de bal. Özçelik schiet op doel. Baciu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonyth FC - ULTRA ARAD 0:2

22e minuut.
Macovei kopt de bal weg. Daar is Assche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnier draait met de bal, schiet en ... Csúri probeert de bal aan de voet te houden. Bajzát probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Assche is nu in balbezit. Assche geeft een lange en hoge pass. Santana rent richting de bal. Santana schiet op doel. Nerad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baciu bokst de bal weg. Fane bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonyth FC - ULTRA ARAD 0:3

29e minuut.
Infante rent richting de bal. Daneskov onderschept slim de pass. Özçelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana rent richting de bal. Santana schiet op doel. Baciu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Assche met een sublieme pass. Emery heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van Żądło ... Strafschop! Emery is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Santana zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Assche kopt de bal weg. Daar is Żądło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emery bereikt de bal nog maar net als eerste. Emery schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Baciu trapt de bal weg van het doel. Assche kopt de bal weg. Emery bereikt de bal nog maar net als eerste. Emery schiet op doel. Baciu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Baceiredo rent richting de bal. Baceiredo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonyth FC - ULTRA ARAD 0:4

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Assche met de inworp. Infante rent richting de bal. Infante geeft een lange en hoge pass. Fane kopt de bal weg. Baciu bokst de bal weg. Baceiredo rent richting de bal. Baceiredo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonyth FC - ULTRA ARAD 0:5

41e minuut.
Daar is Grama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolici probeert naar een medespeler te passen. Infante probeert naar een medespeler te passen. Mélin geeft een lange en hoge pass. Santana springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonyth FC - ULTRA ARAD 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jonyth FC 72%, ULTRA ARAD 28%.
Jonyth FC - ULTRA ARAD 0:6

49e minuut.
Macovei rent richting de bal. Assche onderschept slim de pass. Assche speelt de bal door. Özçelik heeft problemen om de bal te vangen. Özçelik geeft een hoge lob. Baciu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Baceiredo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonyth FC - ULTRA ARAD 0:7

53e minuut.
Ganea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trică komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Özçelik passt de bal met de wreef. Infante heeft problemen om de bal te vangen. Özçelik is nu in balbezit. Özçelik geeft een hoge lob. Santana krijgt zijn hoofd ertegen. Baciu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Grama geeft een hoge lob. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Emery is nu in balbezit. Emery draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jonyth FC - ULTRA ARAD 0:8

60e minuut.
Baciu trapt de bal weg van het doel. Assche kopt de bal weg. Özçelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Özçelik schiet op doel. Baciu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonyth FC - ULTRA ARAD 0:9

65e minuut.
Šojat is nu in balbezit. Šojat geeft de bal voor. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana schiet op doel. Baciu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonyth FC - ULTRA ARAD 0:10

68e minuut.
Trică rent richting de bal. Trică speelt de bal door. Daar is Macovei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Assche bereikt de bal nog maar net als eerste. Assche schiet op doel. Baciu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Šojat de bal. Emery is nu in balbezit. Emery passt de bal met de wreef. Santana rent richting de bal. Santana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Grama bereikt de bal nog maar net als eerste. Grama speelt de bal door. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana haalt uit met een fantastische trap. Baciu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonyth FC - ULTRA ARAD 0:11

80e minuut.
Ravlić onderschept slim de pass. Ravlić geeft een hoge lob. Assche rent richting de bal. Assche draait met de bal, schiet en ... Baciu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Żądło bereikt de bal nog maar net als eerste. Özçelik verovert de bal door een tackle van achteren. Özçelik probeert naar een medespeler te passen. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana draait met de bal, schiet en ... Baciu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fane rent richting de bal. Baceiredo verovert de bal door een tackle van achteren. Baceiredo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonyth FC - ULTRA ARAD 0:12

84e minuut.
Baceiredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baceiredo geeft een lange en hoge pass. Fane probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Assche neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Emery is nu in balbezit. Emery draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jonyth FC - ULTRA ARAD 0:13

86e minuut.
Ravlić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grama bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ţiplea zijn tegenspeler op de grond. Ţiplea krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Santana is nu in balbezit. Santana passt de bal zonder na te denken. Emery is nu in balbezit. Emery schiet op doel. Baciu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonyth FC - ULTRA ARAD 0:14

90e minuut.
Csúri onderschept slim de pass. Csúri met een sublieme pass. Emery rent richting de bal. Emery schiet op doel. Baciu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonyth FC - ULTRA ARAD 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jonyth FC 86%, ULTRA ARAD 14%.
Jonyth FC - ULTRA ARAD 0:15