Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dinamo 84` S.S.C FARUL CONSTANTA 1920
deffend Tactiek 4-3-3 JUNIORS
47% Balbezit 53%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 46
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.5 gemiddelde waardering 63.7
solid Schieten incredible
adequate Passen formidable
adequate Verdedigen very good


1e minuut.
Malaquias passt de bal in één keer door. Lazzeri rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szlávik. Szlávik krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Vega met een sublieme pass. Szlávik geeft een lange en hoge pass. Cienfuejo kopt de bal weg. Ferraro heeft problemen om de bal te vangen. Ferraro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Ivancioiu passt de bal zonder na te denken. Kołodziejczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo rent richting de bal. Cienfuejo schiet op doel. Arbutina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Aguilera is nu in balbezit. Ivancioiu onderschept slim de pass. Ivancioiu speelt de bal door. Cienfuejo is nu in balbezit. Cienfuejo haalt uit met een fantastische trap. Arbutina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo 84` - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:1

11e minuut.
Poniedziałek verovert de bal door een tackle van achteren. Poniedziałek probeert naar een medespeler te passen. Szlávik probeert naar een medespeler te passen. Cienfuejo is nu in balbezit. Cienfuejo haalt uit met een fantastische trap. Arbutina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Szlávik passt de bal zonder na te denken. Cienfuejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo passt de bal zonder na te denken. Ferraro rent richting de bal. Ferraro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Grosso onderschept slim de pass. Fariñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu rent richting de bal. Cienfuejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo schiet op doel. Arbutina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Aguilera is nu in balbezit. Cienfuejo verovert de bal door een tackle van achteren. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ... Arbutina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Arbutina met een harde bal richting middenveld. Szlávik kopt de bal weg. Ferraro rent richting de bal. Ferraro haalt uit met een fantastische trap. Arbutina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo 84` - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:2

19e minuut.
Malaquias rent richting de bal. Malaquias geeft een lange en hoge pass. Grosso met een sublieme pass. Daar is Ferraro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferraro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Cienfuejo is nu in balbezit. Cienfuejo passt de bal in één keer door. Szlávik met een sublieme pass. Cienfuejo is nu in balbezit. Cienfuejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo 84` - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:3

24e minuut.
Szlávik speelt de bal door. Ferraro rent richting de bal. Ferraro speelt de bal door. Cienfuejo rent richting de bal. Cienfuejo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arbutina probeert naar een medespeler te passen. Fariñas kopt de bal weg. Aguilera rent richting de bal. Ivancioiu onderschept slim de pass. Ivancioiu schiet op doel. Arbutina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Ferraro is nu in balbezit. Cienfuejo is nu in balbezit. Ferraro rent richting de bal. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu haalt uit met een fantastische trap. Arbutina bokst de bal weg.

32e minuut.
Fulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulczyk begaat een overtreding. Fariñas roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Fariñas kan niet meer verder spelen. Kocatepe komt het veld opgelopen. Orellana met een snel genomen vrije trap. Ferraro rent richting de bal. Cienfuejo rent richting de bal. Cienfuejo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo 84` - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:4

35e minuut.
Malaquias geeft een lange en hoge pass. Ferraro heeft problemen om de bal te vangen. Malaquias legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Malaquias krijgt een gele kaart. Ferraro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cienfuejo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo 84` - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:5

35e minuut.
Ferraro passt de bal zonder na te denken. Cienfuejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu is nu in balbezit. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo 84` - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:6

37e minuut.
Malaquias bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlávik onderschept slim de pass. Szlávik probeert naar een medespeler te passen. Cienfuejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo schiet op doel. Arbutina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Orellana rent richting de bal. Orellana passt de bal met de wreef. Kocatepe speelt de bal door. Cienfuejo heeft problemen om de bal te vangen. Cienfuejo draait met de bal, schiet en ... Arbutina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Szlávik passt de bal met de wreef. Ferraro rent richting de bal. Cienfuejo probeert naar een medespeler te passen. Ivancioiu is nu in balbezit. Ivancioiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo 84` - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:7

42e minuut.
Kocatepe met de inworp. Cienfuejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo probeert naar een medespeler te passen. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo 84` - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:8

43e minuut.
Ferraro onderschept slim de pass. Szlávik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlávik passt de bal met de wreef. Cienfuejo rent richting de bal. Cienfuejo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Kocatepe met de inworp. Aguilera onderschept slim de pass. Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo rent richting de bal. Cienfuejo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo 84` - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinamo 84` 84%, S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 16%.
FC Dinamo 84` - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:9

47e minuut.
Ivancioiu rent richting de bal. Aguilera verovert de bal door een tackle van achteren. Szlávik met een sublieme pass. Cienfuejo is nu in balbezit. Cienfuejo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo 84` - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:10

53e minuut.
Fulczyk kopt de bal weg. Patrikyan probeert de bal met de borst te controleren. Orellana probeert naar een medespeler te passen. Cienfuejo rent richting de bal. Cienfuejo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kocatepe is nu in balbezit. Kocatepe passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ivancioiu de bal. Ivancioiu passt de bal in één keer door. Cienfuejo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo 84` - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:11

58e minuut.
Szlávik passt de bal met de wreef. Ferraro is nu in balbezit. Ferraro probeert naar een medespeler te passen. Cienfuejo is nu in balbezit. Cienfuejo draait met de bal, schiet en ... Arbutina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Ferraro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferraro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo 84` - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:12

61e minuut.
Szlávik is nu in balbezit. Szlávik passt de bal zonder na te denken. Ferraro is nu in balbezit. Cienfuejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo haalt uit met een fantastische trap. Arbutina bokst de bal weg.

65e minuut.
Kocatepe probeert naar een medespeler te passen. Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt MacGilvernock zijn tegenspeler op de grond. MacGilvernock krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Klungelig pakt Cienfuejo de bal. Cienfuejo probeert naar een medespeler te passen. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ... Arbutina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo 84` - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:13

70e minuut.
Szlávik rent richting de bal. Szlávik passt de bal zonder na te denken. Ferraro is nu in balbezit. Ferraro schiet op doel. Arbutina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo 84` - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:14

72e minuut.
Cienfuejo schiet op doel. MacGilvernock probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szlávik neemt de hoekschop. Ferraro maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Poniedziałek passt de bal met de wreef. Szlávik is nu in balbezit. Szlávik probeert naar een medespeler te passen. Cienfuejo is nu in balbezit. Cienfuejo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
MacGilvernock geeft een lange en hoge pass. Kocatepe kopt de bal weg. Ivancioiu is nu in balbezit. Ivancioiu geeft de bal voor. Ferraro springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Cervinski passt de bal zonder na te denken. Kocatepe rent richting de bal. Kocatepe passt de bal zonder na te denken. Cienfuejo rent richting de bal. Cienfuejo draait met de bal, schiet en ... Arbutina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo 84` - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:15

83e minuut.
Malaquias rent richting de bal. Szlávik verovert de bal door een tackle van achteren. Szlávik speelt de bal door. Ivancioiu is nu in balbezit. Ivancioiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo 84` - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:16

85e minuut.
Cienfuejo onderschept slim de pass. Cienfuejo speelt de bal door. Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro haalt uit met een fantastische trap. Arbutina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo 84` - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:17

87e minuut.
Parmenide geeft de bal voor. Orellana rent richting de bal. Orellana geeft een hoge lob. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinamo 84` 84%, S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 16%.
FC Dinamo 84` - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:17