Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 FC Dinamo 84`
4-3-3 JUNIORS Tactiek deffend
53% Balbezit 47%
21% Spel op eigen helft 79%
47 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
66.6 gemiddelde waardering 45.5
wonderbaarlijk Schieten solide
uitstekend Passen redelijk
zeer goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Szlávik is nu in balbezit. Szlávik passt de bal met de wreef. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - FC Dinamo 84` 1:0

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orellana met een snelle inworp. Szlávik geeft de bal voor. Ferraro is nu in balbezit. Ferraro draait met de bal, schiet en ... Arbutina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. MacGilvernock bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGilvernock geeft een hoge lob. Cervinski speelt de bal door. Klungelig pakt Cienfuejo de bal. Cienfuejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - FC Dinamo 84` 2:0

7e minuut.
Grosso rent richting de bal. Grosso geeft een lange en hoge pass. Kołodziejczyk kan de bal niet met de borst controleren. Fariñas is nu in balbezit. Fariñas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Fariñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariñas passt de bal zonder na te denken. Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro draait met de bal, schiet en ... Arbutina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - FC Dinamo 84` 3:0

9e minuut.
Inworp. Szlávik met een snelle inworp. Cienfuejo probeert naar een medespeler te passen. Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - FC Dinamo 84` 4:0

9e minuut.
Ferraro rent richting de bal. Parmenide tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ferraro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grosso zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ivancioiu heeft problemen om de bal te vangen. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ... Paal! Szlávik geeft een hoge lob. Grosso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ferraro krijgt zijn hoofd ertegen. Arbutina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - FC Dinamo 84` 5:0

13e minuut.
MacGilvernock speelt de bal door. Lazzeri is nu in balbezit. Lazzeri met een sublieme pass. Patrikyan is nu in balbezit. Patrikyan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - FC Dinamo 84` 5:1

16e minuut.
Grosso met een sublieme pass. Fariñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariñas passt de bal met de wreef. Cienfuejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo schiet op doel. Arbutina bokst de bal weg. Paluszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - FC Dinamo 84` 6:1

19e minuut.
Vega geeft de bal voor. Ferraro kopt de bal weg. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - FC Dinamo 84` 7:1

21e minuut.
Szlávik met een snelle inworp. Cienfuejo met een sublieme pass. Ivancioiu is nu in balbezit. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ... Paal! Ferraro maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - FC Dinamo 84` 8:1

24e minuut.
Cienfuejo rent richting de bal. Cienfuejo passt de bal met de wreef. Fariñas rent richting de bal. Fariñas schiet op doel. Arbutina maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

25e minuut.
MacGilvernock geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fariñas met een snelle inworp. Cienfuejo geeft een hoge lob. Ferraro krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arbutina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Poniedziałek verovert de bal door een tackle van achteren. Poniedziałek geeft een hoge lob. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu haalt uit met een fantastische trap. Arbutina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - FC Dinamo 84` 9:1

29e minuut.
Raczyński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Orellana. Raczyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fulczyk met een snel genomen vrije trap. Patrikyan krijgt zijn hoofd ertegen. Kujala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - FC Dinamo 84` 9:2

30e minuut.
Ferraro is nu in balbezit. Ferraro passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ivancioiu de bal. Ferraro rent richting de bal. Ferraro draait met de bal, schiet en ... Arbutina bokst de bal weg.

34e minuut.
Cienfuejo passt de bal in één keer door. Fulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu onderschept slim de pass. Ivancioiu haalt uit met een fantastische trap. Arbutina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - FC Dinamo 84` 10:2

34e minuut.
Cienfuejo met een sublieme pass. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu met een sublieme pass. Cienfuejo rent richting de bal. Cienfuejo haalt uit met een fantastische trap. Arbutina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Fariñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariñas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cienfuejo de bal. Ivancioiu is nu in balbezit. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ... Arbutina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGilvernock legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! MacGilvernock krijgt een gele kaart. Ferraro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cienfuejo neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - FC Dinamo 84` 11:2

40e minuut.
Fariñas kopt de bal weg. Klungelig pakt Cienfuejo de bal. Cienfuejo passt de bal zonder na te denken. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Arbutina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 19%, FC Dinamo 84` 81%.
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - FC Dinamo 84` 11:2

49e minuut.
Raczyński geeft een lange en hoge pass. Poniedziałek onderschept slim de pass. Lazzeri rent richting de bal. Lazzeri geeft een lange en hoge pass. Patrikyan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kujala probeert naar een medespeler te passen. Cienfuejo kopt de bal weg. Klungelig pakt Malaquias de bal. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Cienfuejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo passt de bal in één keer door. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ... Arbutina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - FC Dinamo 84` 12:2

56e minuut.
Vega geeft een hoge lob. Cienfuejo kopt de bal weg. Ivancioiu is nu in balbezit. Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro haalt uit met een fantastische trap. Arbutina bokst de bal weg. Klungelig pakt Ivancioiu de bal. Kołodziejczyk is nu in balbezit. Cienfuejo onderschept slim de pass. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - FC Dinamo 84` 13:2

58e minuut.
Kołodziejczyk met een sublieme pass. Szlávik heeft problemen om de bal te vangen. Szlávik met een sublieme pass. Cienfuejo rent richting de bal. Cienfuejo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Ferraro geeft de bal voor. Fulczyk kopt de bal weg. Orellana speelt de bal door. Cienfuejo rent richting de bal. Cienfuejo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - FC Dinamo 84` 14:2

64e minuut.
Parmenide bereikt de bal nog maar net als eerste. Grosso onderschept slim de pass. Grosso met een sublieme pass. Fariñas rent richting de bal. Grosso speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Grosso is nu in balbezit. Grosso geeft een lange en hoge pass. Ferraro rent richting de bal. Cienfuejo is nu in balbezit. Cienfuejo draait met de bal, schiet en ... Arbutina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Grosso kopt de bal weg. Daar is Cienfuejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cienfuejo passt de bal in één keer door. Ferraro is nu in balbezit. Ferraro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fariñas neemt de hoekschop. Ivancioiu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Vega geeft een hoge lob. Kołodziejczyk heeft problemen om de bal te vangen. Cienfuejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo draait met de bal, schiet en ... Arbutina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - FC Dinamo 84` 15:2

76e minuut.
Kołodziejczyk probeert naar een medespeler te passen. Ferraro kan de bal niet met de borst controleren. Kołodziejczyk is nu in balbezit. Ferraro verovert de bal door een tackle van achteren. Ferraro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - FC Dinamo 84` 16:2

79e minuut.
Grosso met een sublieme pass. Klungelig pakt Szlávik de bal. Szlávik geeft een hoge lob. Ferraro is nu in balbezit. Ferraro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Fariñas kopt de bal weg. Kołodziejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo verovert de bal door een tackle van achteren. Ferraro is nu in balbezit. Ferraro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - FC Dinamo 84` 17:2

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Raczyński de bal onder controle te krijgen. Inworp. Orellana met een snelle inworp. Szlávik geeft een lange en hoge pass. Ferraro springt en kopt de bal. Arbutina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Ferraro met een sublieme pass. Cienfuejo rent richting de bal. Ferraro speelt de bal door. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Fulczyk is nu in balbezit. Szlávik verovert de bal door een tackle van achteren. Szlávik geeft een lange en hoge pass. Cienfuejo rent richting de bal. Cienfuejo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arbutina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ferraro rent richting de bal. Ferraro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - FC Dinamo 84` 18:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 24%, FC Dinamo 84` 76%.
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - FC Dinamo 84` 18:2