Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c. steaua otp INTER falticeni
UPS Tactiek men
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.7 gemiddelde waardering 42.1
very good Schieten solid
adequate Passen average
solid Verdedigen average


5e minuut.
Palos geeft een lange en hoge pass. Daar is Tomoşoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomoşoiu passt de bal zonder na te denken. Blašković bereikt de bal nog maar net als eerste. Blašković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Boysal met een sublieme pass. Codrescu is nu in balbezit. Blašković onderschept slim de pass. Blašković draait met de bal, schiet en ... Buia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c. steaua otp - INTER falticeni 1:0

13e minuut.
Bertarelli met een sublieme pass. Grethe is nu in balbezit. Grethe probeert naar een medespeler te passen. Blašković rent richting de bal. Blašković draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Boysal geeft een hoge lob. Mešinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mešinas passt de bal zonder na te denken. Blašković bereikt de bal nog maar net als eerste. Blašković draait met de bal, schiet en ... Buia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Ciepiela speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kempny met de inworp. Palos rent richting de bal. Palos geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Szwed bereikt de bal nog maar net als eerste. Caillot rent richting de bal. Caillot met een sublieme pass. Wiatrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiatrak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
f.c. steaua otp - INTER falticeni 1:1

30e minuut.
Šarkić probeert de bal aan de voet te houden. Palos rent richting de bal. Palos passt de bal in één keer door. Blašković rent richting de bal. Blašković schiet op doel. Buia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Szwed geeft de bal voor. Kempny probeert de bal aan de voet te houden. Ciepiela met een sublieme pass. Wiatrak rent richting de bal. Wiatrak schiet op doel. Montalbano bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c. steaua otp - INTER falticeni 1:2

44e minuut.
Boysal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwed onderschept slim de pass. Caillot rent richting de bal. Szwed is nu in balbezit. Szwed draait met de bal, schiet en ... Montalbano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c. steaua otp 50%, INTER falticeni 50%.
f.c. steaua otp - INTER falticeni 1:2

46e minuut.
Šarkić geeft een lange en hoge pass. Kempny speelt de bal door. Daar is Dumitraşcu-Popescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiatrak rent richting de bal. Wiatrak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Wiatrak is nu in balbezit. Dumitraşcu-Popescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitraşcu-Popescu speelt de bal door. Caillot is nu in balbezit. Caillot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Boysal geeft een lange en hoge pass. Blašković rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lipiňák. Lipiňák krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Grethe geeft de bal voor. Negrilă onderschept slim de pass. Ciepiela met een sublieme pass. Wiatrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiatrak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Caillot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tomoşoiu rent richting de bal. Tomoşoiu met een sublieme pass. Blašković bereikt de bal nog maar net als eerste. Blašković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Negrilă rent richting de bal. Negrilă geeft een lange en hoge pass. Dumitraşcu-Popescu heeft problemen om de bal te vangen. Wiatrak is nu in balbezit. Wiatrak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Tomoşoiu is nu in balbezit. Tomoşoiu geeft de bal voor. Blašković kopt de bal weg. Grethe is nu in balbezit. Grethe draait met de bal, schiet en ... Buia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Bertarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertarelli passt de bal met de wreef. Szwed is nu in balbezit. Caillot bereikt de bal nog maar net als eerste. Caillot draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Wiatrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiatrak haalt uit met een fantastische trap. Montalbano probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Wiatrak rent richting de bal. Ciepiela is nu in balbezit. Ciepiela passt de bal in één keer door. Caillot rent richting de bal. Caillot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Blašković kopt de bal weg. Tomoşoiu controleert de bal met de borst. Tomoşoiu passt de bal zonder na te denken. Grethe bereikt de bal nog maar net als eerste. Grethe probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Mešinas rent richting de bal. Grethe verovert de bal door een tackle van achteren. Grethe speelt de bal door. Blašković bereikt de bal nog maar net als eerste. Blašković haalt uit met een fantastische trap. Buia bokst de bal weg. Blašković is nu in balbezit. Blašković haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Codrescu geeft de bal voor. Szwed rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tomoşoiu. Tomoşoiu krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Boysal rent richting de bal. Boysal passt de bal in één keer door. Grethe rent richting de bal. Tomoşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomoşoiu geeft een lange en hoge pass. Buia bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c. steaua otp 53%, INTER falticeni 47%.
f.c. steaua otp - INTER falticeni 1:2