Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
INTER falticeni f.c. steaua otp
men Tactiek UPS
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 47.1
solide Schieten zeer goed
matig Passen redelijk
goed Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Mešinas rent richting de bal. Grethe onderschept slim de pass. Grethe speelt de bal door. Blašković bereikt de bal nog maar net als eerste. Blašković haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Mešinas geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Caillot de bal onder controle te krijgen. Wiatrak rent richting de bal. Caillot rent richting de bal. Caillot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Palos rent richting de bal. Palos met een sublieme pass. Blašković bereikt de bal nog maar net als eerste. Blašković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - f.c. steaua otp 0:1

37e minuut.
Kempny met een snelle inworp. Palos geeft een hoge lob. Grethe bereikt de bal nog maar net als eerste. Grethe schiet op doel. Codrescu probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Boysal rent richting de bal. Boysal geeft de bal voor. Mešinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grethe verovert de bal door een tackle van achteren. Grethe draait met de bal, schiet en ... Buia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - f.c. steaua otp 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTER falticeni 52%, f.c. steaua otp 48%.
INTER falticeni - f.c. steaua otp 0:2

46e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Montalbano niet meer kan verder spelen. Tărăşilă komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Kempny is nu in balbezit. Ciepiela onderschept slim de pass. Ciepiela passt de bal zonder na te denken. Lipiňák heeft problemen om de bal te vangen. Lipiňák geeft een lange en hoge pass. Tărăşilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Boysal probeert naar een medespeler te passen. Kempny speelt de bal door. Szwed rent richting de bal. Szwed draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Boysal rent richting de bal. Boysal speelt de bal door. Palos speelt de bal door. Blašković is nu in balbezit. Blašković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Klungelig pakt Palos de bal. Kempny rent richting de bal. Kempny passt de bal met de wreef. Blašković rent richting de bal. Blašković schiet op doel. Buia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Berta onderschept slim de pass. Caillot verovert de bal door een tackle van achteren. Binder bereikt de bal nog maar net als eerste. Caillot verovert de bal door een tackle van achteren. Caillot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Šarkić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wiatrak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomoşoiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tomoşoiu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTER falticeni 55%, f.c. steaua otp 45%.
INTER falticeni - f.c. steaua otp 0:2