Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc.BodVic RAPTORII
433:D Tactiek Denis
56% Balbezit 44%
21% Spel op eigen helft 79%
44 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 47.4
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen matig
solide Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Vezér onderschept slim de pass. Vezér passt de bal in één keer door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Burlacu zal de hoekschop nemen. Ipsa springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Beştea speelt de bal door. Daar is Ipsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. del Oso rent richting de bal. del Oso draait met de bal, schiet en ... Choy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.BodVic - RAPTORII 1:0

5e minuut.
Drągowski passt de bal met de wreef. Tascón is nu in balbezit. Drągowski probeert naar een medespeler te passen. Ipsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipsa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.BodVic - RAPTORII 2:0

9e minuut.
Tascón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascón passt de bal in één keer door. Fernández Pujante met een sublieme pass. Ipsa is nu in balbezit. Ipsa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Dimitrie geeft een lange en hoge pass. Ipsa kopt de bal weg. Tascón met een sublieme pass. del Oso is nu in balbezit. del Oso schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Choy probeert wanhopig de bal te grijpen. Ipsa rent richting de bal. Ipsa draait met de bal, schiet en ... Choy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Drągowski rent richting de bal. Drągowski passt de bal in één keer door. Valera Espín geeft een lange en hoge pass. Daar is Ipsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ipsa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Stănescu probeert de bal aan de voet te houden. Drągowski rent richting de bal. Drągowski passt de bal in één keer door. Beştea speelt de bal door. Daar is Ipsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Drągowski is nu in balbezit. Drągowski geeft een hoge lob. Akono kopt de bal weg. del Oso bereikt de bal nog maar net als eerste. del Oso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.BodVic - RAPTORII 3:0

25e minuut.
Kilibarda rent richting de bal. Kilibarda passt de bal zonder na te denken. Daar is Tascón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ipsa rent richting de bal. Ipsa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kilibarda kopt de bal weg. Cosma rent richting de bal. Beştea begaat een overtreding. Beştea krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Fernández Pujante haalt uit met een fantastische trap. Plavšin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu geeft een lange en hoge pass. Ipsa springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Dimitrie verovert de bal door een tackle van achteren. Crnojević geeft de bal voor. Drągowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ipsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ipsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.BodVic - RAPTORII 4:0

36e minuut.
Drągowski speelt de bal door. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu probeert naar een medespeler te passen. Ipsa rent richting de bal. Ipsa haalt uit met een fantastische trap. Choy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Dimitrie geeft een lange en hoge pass. Plavšin is nu in balbezit. Ipsa onderschept slim de pass. Ipsa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
del Oso speelt de bal door. Fernández Pujante is nu in balbezit. Fernández Pujante speelt de bal door. Ipsa rent richting de bal. Ipsa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Valera Espín is nu in balbezit. Beştea rent richting de bal. Beştea passt de bal met de wreef. Daar is Ipsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ipsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.BodVic - RAPTORII 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.BodVic 27%, RAPTORII 73%.
Fc.BodVic - RAPTORII 5:0

53e minuut.
Valera Espín onderschept slim de pass. Valera Espín met een sublieme pass. Ipsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Pujante bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Pujante draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Choy trapt de bal weg. del Oso kopt de bal weg. Daar is Ipsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. del Oso rent richting de bal. del Oso haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Fernández Pujante geeft een lange en hoge pass. Akono verovert de bal door een tackle van achteren. del Oso probeert de bal met de borst te controleren. Ipsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipsa draait met de bal, schiet en ... Choy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Dimitrie kopt de bal weg. Burlacu rent richting de bal. Tascón begaat een overtreding. Burlacu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Burlacu komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Drągowski probeert naar een medespeler te passen. Beştea is nu in balbezit. Beştea speelt de bal door. Ipsa rent richting de bal. Ipsa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.BodVic - RAPTORII 6:0

65e minuut.
Choy trapt de bal weg van het doel. Burlacu kopt de bal weg. Taranowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fernández Pujante is nu in balbezit. Fernández Pujante schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Burlacu rent richting de bal. Burlacu passt de bal in één keer door. Fernández Pujante probeert naar een medespeler te passen. Ipsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipsa schiet op doel. Choy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
del Oso verovert de bal door een tackle van achteren. del Oso passt de bal met de wreef. Ipsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipsa schiet op doel. Choy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.BodVic - RAPTORII 7:0

74e minuut.
Burlacu speelt de bal door. Fernández Pujante is nu in balbezit. Fernández Pujante passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ipsa de bal. Ipsa draait met de bal, schiet en ... Choy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Klungelig pakt Kilibarda de bal. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu passt de bal met de wreef. del Oso rent richting de bal. del Oso schiet op doel. Choy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Tascón rent richting de bal. Fernández Pujante verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Pujante met een sublieme pass. Ipsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipsa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Burlacu is nu in balbezit. Burlacu probeert naar een medespeler te passen. Ipsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipsa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.BodVic - RAPTORII 8:0

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ipsa stond buitenspel. Taranowicz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Drągowski kopt de bal weg. Ipsa rent richting de bal. Ipsa haalt uit met een fantastische trap. Choy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Kilibarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Drągowski verovert de bal door een tackle van achteren. Drągowski met een sublieme pass. Ipsa heeft problemen om de bal te vangen. Ipsa haalt uit met een fantastische trap. Choy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Inworp. Beştea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. del Oso bereikt de bal nog maar net als eerste. del Oso geeft een lange en hoge pass. Fernández Pujante krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kilibarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Drągowski onderschept slim de pass. Drągowski passt de bal zonder na te denken. Fernández Pujante bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Pujante geeft een hoge lob. Choy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ipsa heeft problemen om de bal te vangen. Ipsa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.BodVic - RAPTORII 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.BodVic 15%, RAPTORII 85%.
Fc.BodVic - RAPTORII 9:0