Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RAPTORII Fc.BodVic
Denis Tactiek 433:D
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 50
uitstekend Schieten uitstekend
matig Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


7e minuut.
Voicu speelt de bal door. Vandooren is nu in balbezit. del Oso verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is del Oso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. del Oso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Klungelig pakt Iliescu de bal. Kilibarda rent richting de bal. Kilibarda probeert naar een medespeler te passen. Cosma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosma draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Burlacu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fernández Pujante is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Tascón ... Strafschop! Tascón krijgt een gele kaart. Fernández Pujante raakt geblesseerd tijdens het duel. Ipsa neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTORII - Fc.BodVic 0:1

14e minuut.
del Oso probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ipsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ipsa passt de bal met de wreef. Fernández Pujante is nu in balbezit. Fernández Pujante schiet op doel. Choy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Cosma onderschept slim de pass. Valera Espín legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cosma is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cosma legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RAPTORII - Fc.BodVic 1:1

34e minuut.
Dimitrie passt de bal met de wreef. Vandooren heeft problemen om de bal te vangen. Vandooren passt de bal met de wreef. Ipsa is nu in balbezit. Ipsa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Valera Espín is nu in balbezit. Kilibarda begaat een overtreding. Valera Espín raakt geblesseerd tijdens het duel. Iliescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ipsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipsa haalt uit met een fantastische trap. Choy bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Burlacu speelt de bal door. Fernández Pujante bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Pujante passt de bal in één keer door. Daar is Ipsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ipsa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Iliescu probeert naar een medespeler te passen. Fernández Pujante bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Pujante geeft de bal voor. Ipsa maakt een snoekduik en kopt de bal. Choy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RAPTORII 66%, Fc.BodVic 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RAPTORII - Fc.BodVic 1:1

51e minuut.
Cosma is nu in balbezit. Paglione tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cosma raakt geblesseerd tijdens het duel. Akono zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Cosma de bal. Cosma draait met de bal, schiet en ... Babski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTORII - Fc.BodVic 2:1

55e minuut.
Kilibarda passt de bal met de wreef. Stănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrie is nu in balbezit. Stănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Stănescu draait met de bal, schiet en ... Babski bokst de bal weg.

60e minuut.
Vandooren bereikt de bal nog maar net als eerste. Paglione verovert de bal door een tackle van achteren. Paglione probeert naar een medespeler te passen. Ipsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipsa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Fernández Pujante de bal onder controle te krijgen. Vandooren rent richting de bal. Paglione verovert de bal door een tackle van achteren. Paglione geeft een lange en hoge pass. Ipsa springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Crnojević kopt de bal weg. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu geeft een lange en hoge pass. Ipsa springt en kopt de bal. Choy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RAPTORII - Fc.BodVic 2:2

70e minuut.
Vandooren geeft een lange en hoge pass. Stănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnojević speelt de bal door. Klungelig pakt Ipsa de bal. Ipsa haalt uit met een fantastische trap. Choy bokst de bal weg.

78e minuut.
Paglione onderschept slim de pass. del Oso is nu in balbezit. del Oso passt de bal zonder na te denken. Ipsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipsa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kilibarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Valera Espín verovert de bal door een tackle van achteren. Valera Espín passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ipsa de bal. Ipsa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
del Oso passt de bal met de wreef. Ipsa is nu in balbezit. Ipsa passt de bal met de wreef. Fernández Pujante bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Pujante draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTORII - Fc.BodVic 2:3

89e minuut.
Dimitrie kopt de bal weg. del Oso heeft problemen om de bal te vangen. del Oso speelt de bal door. Ipsa is nu in balbezit. Ipsa haalt uit met een fantastische trap. Choy bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RAPTORII 68%, Fc.BodVic 32%.
RAPTORII - Fc.BodVic 2:3