Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 Jonyth FC
4-3-3 JUNIORS Tactiek sus la vale
64% Balbezit 36%
16% Spel op eigen helft 84%
46 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
68 gemiddelde waardering 27.5
wonderbaarlijk Schieten zwak
formidabel Passen zwak
zeer goed Verdedigen zwak


2e minuut.
Ravlić rent richting de bal. Grosso onderschept slim de pass. Klungelig pakt Grosso de bal. Grosso geeft een lange en hoge pass. Ivancioiu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ferraro is nu in balbezit. Ferraro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - Jonyth FC 1:0

4e minuut.
Ferraro probeert naar een medespeler te passen. Ivancioiu heeft problemen om de bal te vangen. Cienfuejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo schiet op doel. Baciu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - Jonyth FC 2:0

9e minuut.
Cienfuejo is nu in balbezit. Cienfuejo passt de bal in één keer door. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu schiet op doel. Baciu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - Jonyth FC 3:0

14e minuut.
Vega geeft de bal voor. Fane onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grosso neemt de hoekschop. Ferraro krijgt zijn hoofd ertegen. Baciu bokst de bal weg.

14e minuut.
Żądło is nu in balbezit. Ivancioiu onderschept slim de pass. Šojat is nu in balbezit. Ivancioiu onderschept slim de pass. Ivancioiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - Jonyth FC 4:0

15e minuut.
Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu passt de bal met de wreef. Szlávik met een sublieme pass. Daar is Cienfuejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cienfuejo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Baciu met een harde bal richting middenveld. Szlávik rent richting de bal. Szlávik speelt de bal door. Cienfuejo heeft problemen om de bal te vangen. Cienfuejo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Szlávik met een sublieme pass. Ivancioiu is nu in balbezit. Cienfuejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo draait met de bal, schiet en ... Baciu probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Szlávik speelt de bal door. Cienfuejo is nu in balbezit. Cienfuejo geeft de bal voor. Ferraro rent richting de bal. Ferraro haalt uit met een fantastische trap. Baciu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Szlávik passt de bal zonder na te denken. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu geeft een hoge lob. Ferraro rent richting de bal. Ferraro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - Jonyth FC 5:0

31e minuut.
Kocatepe verovert de bal door een tackle van achteren. Kocatepe speelt de bal door. Ivancioiu is nu in balbezit. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ferraro rent richting de bal. Fane legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ferraro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ferraro legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baciu bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baciu speelt de bal door. Macovei kopt de bal weg. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ... Baciu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - Jonyth FC 6:0

39e minuut.
Daar is Cienfuejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szlávik is nu in balbezit. Szlávik geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ferraro de bal. Ferraro draait met de bal, schiet en ... Baciu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Fane rent richting de bal. Cienfuejo verovert de bal door een tackle van achteren. Cienfuejo passt de bal in één keer door. Ferraro rent richting de bal. Ferraro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Kocatepe probeert naar een medespeler te passen. Cienfuejo is nu in balbezit. Ivancioiu is nu in balbezit. Cienfuejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Cienfuejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu is nu in balbezit. Cienfuejo speelt de bal door. Ivancioiu is nu in balbezit. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ... Baciu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 20%, Jonyth FC 80%.
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - Jonyth FC 6:0

46e minuut.
Cienfuejo geeft de bal voor. Fane heeft problemen om de bal te vangen. Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro haalt uit met een fantastische trap. Baciu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - Jonyth FC 7:0

49e minuut.
Orellana is nu in balbezit. Orellana passt de bal zonder na te denken. Szlávik met een sublieme pass. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu schiet op doel. Baciu bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szlávik zal de hoekschop nemen. Ivancioiu krijgt zijn hoofd ertegen. Baciu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - Jonyth FC 8:0

50e minuut.
Orellana met een snelle inworp. Szlávik geeft een hoge lob. Nerad heeft problemen om de bal te vangen. Ferraro onderschept slim de pass. Ferraro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Macovei onderschept slim de pass. Macovei speelt de bal door. Magnier rent richting de bal. Magnier schiet op doel. Kujala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - Jonyth FC 8:1

52e minuut.
Cienfuejo probeert naar een medespeler te passen. Ferraro rent richting de bal. Cienfuejo is nu in balbezit. Cienfuejo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega speelt de bal door. Szlávik is nu in balbezit. Szlávik geeft een lange en hoge pass. Ferraro springt en kopt de bal. Baciu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Kocatepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocatepe speelt de bal door. Szlávik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlávik geeft een lange en hoge pass. Ferraro maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Kocatepe is nu in balbezit. Kocatepe speelt de bal door. Ivancioiu rent richting de bal. Cienfuejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Orellana kopt de bal weg. Daar is Szlávik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szlávik speelt de bal door. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Grosso probeert naar een medespeler te passen. Cienfuejo is nu in balbezit. Nerad onderschept slim de pass. Ferraro onderschept slim de pass. Ferraro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Fane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cienfuejo onderschept slim de pass. Cienfuejo geeft een hoge lob. Ivancioiu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kocatepe probeert naar een medespeler te passen. Szlávik met een sublieme pass. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ... Baciu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kocatepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocatepe passt de bal in één keer door. Šojat rent richting de bal. Ivancioiu verovert de bal door een tackle van achteren. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ... Baciu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu haalt uit met een fantastische trap. Baciu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - Jonyth FC 9:1

73e minuut.
Ivancioiu is nu in balbezit. Szlávik rent richting de bal. Szlávik passt de bal met de wreef. Cienfuejo rent richting de bal. Cienfuejo haalt uit met een fantastische trap. Baciu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - Jonyth FC 10:1

76e minuut.
Cienfuejo verovert de bal door een tackle van achteren. Cienfuejo passt de bal in één keer door. Grosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro rent richting de bal. Ferraro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Grosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro is nu in balbezit. Ferraro geeft een lange en hoge pass. Ivancioiu is nu in balbezit. Ivancioiu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - Jonyth FC 11:1

79e minuut.
Daneskov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Šojat de bal. Ivancioiu verovert de bal door een tackle van achteren. Ivancioiu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Cienfuejo geeft een lange en hoge pass. Daar is Ivancioiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šojat rent richting de bal. Ivancioiu verovert de bal door een tackle van achteren. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ... Baciu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Szlávik passt de bal in één keer door. Šojat rent richting de bal. Ivancioiu verovert de bal door een tackle van achteren. Ivancioiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - Jonyth FC 12:1

85e minuut.
Daar is Szlávik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szlávik met een sublieme pass. Ivancioiu is nu in balbezit. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ... Baciu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - Jonyth FC 13:1

88e minuut.
Baciu met een sublieme pass. Ivancioiu kopt de bal weg. Cienfuejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo schiet op doel. Baciu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - Jonyth FC 14:1

89e minuut.
Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu passt de bal zonder na te denken. Šojat is nu in balbezit. Cienfuejo verovert de bal door een tackle van achteren. Cienfuejo draait met de bal, schiet en ... Baciu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 12%, Jonyth FC 88%.
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - Jonyth FC 14:1