Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jonyth FC S.S.C FARUL CONSTANTA 1920
sus la vale Tactiek 4-3-3 JUNIORS
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 10
30.9 gemiddelde waardering 67.3
poor Schieten incredible
average Passen excellent
average Verdedigen very good


9e minuut.
Ivancioiu passt de bal zonder na te denken. Cienfuejo rent richting de bal. Cienfuejo speelt de bal door. Ferraro rent richting de bal. Ferraro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonyth FC - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:1

12e minuut.
Szlávik verovert de bal door een tackle van achteren. Szlávik geeft de bal voor. Šojat heeft problemen om de bal te vangen. Cienfuejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Kocatepe geeft de bal voor. Cienfuejo kopt de bal weg. Daar is Fane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro schiet op doel. Baciu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Grosso verovert de bal door een tackle van achteren. Grosso speelt de bal door. Cienfuejo is nu in balbezit. Klungelig pakt Cienfuejo de bal. Cienfuejo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Żądło bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo onderschept slim de pass. Cienfuejo geeft de bal voor. Ivancioiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Baciu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonyth FC - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:2

36e minuut.
Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro geeft de bal voor. Ivancioiu kan de bal niet met de borst controleren. Ivancioiu haalt uit met een fantastische trap. Baciu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Orellana passt de bal in één keer door. Poniedziałek rent richting de bal. Poniedziałek geeft een lange en hoge pass. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu haalt uit met een fantastische trap. Baciu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Orellana rent richting de bal. Orellana passt de bal met de wreef. Szlávik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlávik geeft een lange en hoge pass. Ivancioiu krijgt zijn hoofd ertegen. Baciu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

45e minuut.
Vega is nu in balbezit. Vega geeft een hoge lob. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu schiet op doel. Baciu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonyth FC - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jonyth FC 77%, S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 23%.
Jonyth FC - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:3

50e minuut.
Cienfuejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo speelt de bal door. Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro haalt uit met een fantastische trap. Baciu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonyth FC - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:4

51e minuut.
Daneskov passt de bal in één keer door. Ferraro heeft problemen om de bal te vangen. Cienfuejo is nu in balbezit. Ferraro is nu in balbezit. Ferraro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Cienfuejo probeert naar een medespeler te passen. Kocatepe is nu in balbezit. Kocatepe geeft een lange en hoge pass. Ferraro springt en kopt de bal. Baciu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonyth FC - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:5

52e minuut.
Magnier speelt de bal door. Daneskov is nu in balbezit. Cienfuejo onderschept slim de pass. Cienfuejo draait met de bal, schiet en ... Baciu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonyth FC - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:6

54e minuut.
Šojat geeft de bal voor. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu passt de bal in één keer door. Cienfuejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Orellana bereikt de bal nog maar net als eerste. Orellana geeft een lange en hoge pass. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu schiet op doel. Baciu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonyth FC - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:7

61e minuut.
Szlávik rent richting de bal. Szlávik speelt de bal door. Klungelig pakt Ivancioiu de bal. Ivancioiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonyth FC - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:8

62e minuut.
Magnier met een sublieme pass. Ţiplea heeft problemen om de bal te vangen. Ferraro is nu in balbezit. Cienfuejo is nu in balbezit. Cienfuejo schiet op doel. Baciu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Szlávik probeert naar een medespeler te passen. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu passt de bal zonder na te denken. Cienfuejo is nu in balbezit. Cienfuejo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Baciu met een harde bal richting middenveld. Szlávik kopt de bal weg. Cienfuejo is nu in balbezit. Cienfuejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonyth FC - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:9

76e minuut.
Grosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Grosso geeft de bal voor. Ferraro rent richting de bal. Ferraro schiet op doel. Baciu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonyth FC - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:10

80e minuut.
Cervinski passt de bal in één keer door. Vega rent richting de bal. Vega geeft de bal voor. Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro draait met de bal, schiet en ... Baciu bokst de bal weg.

84e minuut.
Kocatepe passt de bal in één keer door. Szlávik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlávik met een sublieme pass. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Doeltrap. Baciu trapt de bal weg van het doel. Żądło is nu in balbezit. Szlávik onderschept slim de pass. Szlávik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Ivancioiu is nu in balbezit. Ivancioiu passt de bal met de wreef. Cienfuejo rent richting de bal. Cienfuejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonyth FC - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:11

89e minuut.
Ivancioiu geeft de bal voor. Szlávik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlávik probeert naar een medespeler te passen. Cienfuejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jonyth FC 76%, S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 24%.
Jonyth FC - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:11