Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ULTRA ARAD FC Dinamo 84`
Resident Evil !! Tactiek deffend
55% Balbezit 45%
20% Spel op eigen helft 80%
33 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
54.8 gemiddelde waardering 45.5
zeer goed Schieten solide
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Nicolici controleert de bal met de borst. Grama speelt de bal door. Özçelik speelt de bal door. Assche bereikt de bal nog maar net als eerste. Assche schiet op doel. Arbutina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Özçelik verovert de bal door een tackle van achteren. Özçelik speelt de bal door. Baceiredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baceiredo draait met de bal, schiet en ... Arbutina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ULTRA ARAD - FC Dinamo 84` 1:0

9e minuut.
Assche zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aguilera rent richting de bal. Özçelik onderschept slim de pass. Özçelik geeft de bal voor. Baceiredo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Santana passt de bal zonder na te denken. Enginar bereikt de bal nog maar net als eerste. Enginar met een sublieme pass. Baceiredo rent richting de bal. Baceiredo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ULTRA ARAD - FC Dinamo 84` 2:0

16e minuut.
Baceiredo verovert de bal door een tackle van achteren. Baceiredo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Santana de bal. Özçelik met een sublieme pass. Fulczyk is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Özçelik passt de bal met de wreef. Santana is nu in balbezit. Enginar is nu in balbezit. Enginar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ULTRA ARAD - FC Dinamo 84` 3:0

25e minuut.
Özçelik geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Baceiredo de bal. Wat een zware overtreding van MacGilvernock ... Strafschop! Baceiredo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Santana neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
ULTRA ARAD - FC Dinamo 84` 4:0

31e minuut.
Enginar passt de bal in één keer door. Santana heeft problemen om de bal te vangen. Baceiredo rent richting de bal. Santana rent richting de bal. Santana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Enginar probeert naar een medespeler te passen. Grama probeert naar een medespeler te passen. Baceiredo probeert naar een medespeler te passen. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Assche met de inworp. Özçelik geeft een lange en hoge pass. Daar is Baceiredo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana draait met de bal, schiet en ... Arbutina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grama zal de hoekschop nemen. Baceiredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana rent richting de bal. Santana draait met de bal, schiet en ... Arbutina bokst de bal weg.

36e minuut.
Özçelik is nu in balbezit. Özçelik met een sublieme pass. MacGilvernock bereikt de bal nog maar net als eerste. Baceiredo rent richting de bal. Baceiredo draait met de bal, schiet en ... Arbutina bokst de bal weg.

37e minuut.
Baceiredo verovert de bal door een tackle van achteren. Baceiredo passt de bal in één keer door. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ULTRA ARAD - FC Dinamo 84` 5:0

38e minuut.
Grama passt de bal met de wreef. Ciskowski probeert naar een medespeler te passen. Santana rent richting de bal. Santana haalt uit met een fantastische trap. Arbutina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ULTRA ARAD - FC Dinamo 84` 6:0

40e minuut.
Nicolici bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolici geeft een hoge lob. MacGilvernock rent richting de bal. Santana verovert de bal door een tackle van achteren. Santana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Özçelik met een sublieme pass. Santana is nu in balbezit. Malaquias legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Santana is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Santana kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Arbutina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ULTRA ARAD 17%, FC Dinamo 84` 83%.
ULTRA ARAD - FC Dinamo 84` 6:0

46e minuut.
Emery komt het veld opgelopen. Caetano komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Aguilera geeft de bal voor. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Özçelik is nu in balbezit. Özçelik schiet op doel. Arbutina werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Emery bereikt de bal nog maar net als eerste. Emery probeert naar een medespeler te passen. Santana is nu in balbezit. Santana schiet op doel. Arbutina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Malaquias rent richting de bal. Grama onderschept slim de pass. Grama passt de bal zonder na te denken. Caetano bereikt de bal nog maar net als eerste. Caetano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Özçelik passt de bal met de wreef. Emery is nu in balbezit. Kołodziejczyk probeert naar een medespeler te passen. Grama bereikt de bal nog maar net als eerste. Grama schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Ciskowski geeft een lange en hoge pass. Santana is nu in balbezit. Aguilera onderschept slim de pass. Emery verovert de bal door een tackle van achteren. Emery schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera geeft een hoge lob. Patrikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrikyan schiet op doel. Bajzát probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ULTRA ARAD - FC Dinamo 84` 6:1

73e minuut.
Emery bereikt de bal nog maar net als eerste. Emery draait met de bal, schiet en ... MacGilvernock kan de bal niet met de borst controleren. Özçelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Özçelik haalt uit met een fantastische trap. Arbutina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Özçelik passt de bal in één keer door. Emery bereikt de bal nog maar net als eerste. Emery passt de bal zonder na te denken. Caetano is nu in balbezit. Caetano draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ULTRA ARAD - FC Dinamo 84` 7:1

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Assche met een snelle inworp. Aguilera rent richting de bal. Emery onderschept slim de pass. Emery schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Assche neemt de hoekschop. Santana rent richting de bal. Santana haalt uit met een fantastische trap. Arbutina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ULTRA ARAD - FC Dinamo 84` 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ULTRA ARAD 24%, FC Dinamo 84` 76%.
ULTRA ARAD - FC Dinamo 84` 8:1