Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-23 17:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.42 [del]
  • Stadion: TPB Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 20000
FC Dinamo 84` ULTRA ARAD
deffend Tactiek Resident Evil !!
47% Balbezit 53%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 56.5
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Enginar passt de bal in één keer door. Malaquias verovert de bal door een tackle van achteren. Özçelik kan de bal niet met de borst controleren. Baceiredo rent richting de bal. Baceiredo schiet op doel. Arbutina bokst de bal weg.

6e minuut.
Grama passt de bal zonder na te denken. Santana rent richting de bal. Özçelik is nu in balbezit. Assche geeft de bal voor. Parmenide probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Ciskowski speelt de bal door. Grama is nu in balbezit. Grama speelt de bal door. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo 84` - ULTRA ARAD 0:1

14e minuut.
Grama geeft een lange en hoge pass. Enginar is nu in balbezit. Parmenide rent richting de bal. Baceiredo verovert de bal door een tackle van achteren. Baceiredo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Assche met de inworp. Özçelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Özçelik passt de bal zonder na te denken. Santana rent richting de bal. Santana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Nicolici met een sublieme pass. Assche is nu in balbezit. Assche passt de bal met de wreef. Santana rent richting de bal. Santana haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Grama rent richting de bal. Grama geeft een lange en hoge pass. Malaquias is nu in balbezit. Santana verovert de bal door een tackle van achteren. Santana draait met de bal, schiet en ... Arbutina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Kołodziejczyk probeert de bal aan de voet te houden. Ciskowski met een sublieme pass. Daar is Santana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo 84` - ULTRA ARAD 0:2

42e minuut.
Özçelik geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Parmenide de bal onder controle te krijgen. Baceiredo rent richting de bal. Baceiredo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo 84` - ULTRA ARAD 0:3

44e minuut.
Paluszkiewicz met een sublieme pass. Malaquias heeft problemen om de bal te vangen. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana haalt uit met een fantastische trap. Arbutina maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinamo 84` 83%, ULTRA ARAD 17%.
FC Dinamo 84` - ULTRA ARAD 0:3

47e minuut.
Enginar speelt de bal door. Assche bereikt de bal nog maar net als eerste. Assche geeft een hoge lob. Santana krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo 84` - ULTRA ARAD 0:4

51e minuut.
Malaquias onderschept slim de pass. Özçelik onderschept slim de pass. Özçelik probeert naar een medespeler te passen. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana schiet op doel. Arbutina bokst de bal weg.

51e minuut.
Enginar kopt de bal weg. Klungelig pakt Baceiredo de bal. Özçelik is nu in balbezit. Baceiredo rent richting de bal. Baceiredo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Parmenide rent richting de bal. Ciskowski onderschept slim de pass. Ciskowski met een sublieme pass. Özçelik rent richting de bal. Özçelik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Maratonista raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Siewierski komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Malaquias geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Assche met de inworp. Özçelik is nu in balbezit. Özçelik geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Özçelik met een sublieme pass. Santana rent richting de bal. Malaquias begaat een overtreding. Santana raakt geblesseerd tijdens het duel. Ciskowski komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo 84` - ULTRA ARAD 0:5

74e minuut.
Malaquias geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mélin met de inworp. Assche geeft een lange en hoge pass. Santana maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Raczyński rent richting de bal. Mélin verovert de bal door een tackle van achteren. Mélin geeft de bal voor. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Ciskowski onderschept slim de pass. Ciskowski geeft een hoge lob. Daar is Kołodziejczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santana is nu in balbezit. Santana schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Santana is nu in balbezit. Özçelik is nu in balbezit. Özçelik passt de bal zonder na te denken. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinamo 84` 80%, ULTRA ARAD 20%.
FC Dinamo 84` - ULTRA ARAD 0:5