Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-05 17:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.43 [del]
  • Stadion: SanSiro
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 24811
A.C. Milan 1899 ARSENAL CITY
5311 Tactiek tct
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.8 gemiddelde waardering 51.3
very good Schieten solid
very good Passen good
very good Verdedigen very good


12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Makoś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bitang geeft een lange en hoge pass. Farinha springt en kopt de bal. Delura maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Milan 1899 - ARSENAL CITY 1:0

28e minuut.
Cicvok passt de bal zonder na te denken. Torriente rent richting de bal. Żuchnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Torriente verovert de bal door een tackle van achteren. Torriente schiet op doel. Cazangiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mladineo rent richting de bal. Mladineo geeft een lange en hoge pass. Louža probeert naar een medespeler te passen. Cicvok is nu in balbezit. Cicvok schiet op doel. Cazangiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Torriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Torriente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.C. Milan 1899 - ARSENAL CITY 1:1

31e minuut.
Holmen probeert naar een medespeler te passen. Dubravica geeft de bal voor. Żuchnik heeft problemen om de bal te vangen. Cicvok bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicvok schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Cazangiu probeert naar een medespeler te passen. Dubravica kan de bal niet met de borst controleren. Dubravica passt de bal in één keer door. Torriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Torriente geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Týral probeert naar een medespeler te passen. Raţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Raţă geeft een hoge lob. Týral geeft een lange en hoge pass. Plumb krijgt zijn hoofd ertegen. Delura bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Milan 1899 50%, ARSENAL CITY 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.C. Milan 1899 - ARSENAL CITY 1:1

49e minuut.
Klungelig pakt Týral de bal. Aguerreverre is nu in balbezit. Aguerreverre probeert naar een medespeler te passen. Torriente rent richting de bal. Torriente haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Cicvok bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat met een sublieme pass. Sidders bereikt de bal nog maar net als eerste. Torriente onderschept slim de pass. Torriente draait met de bal, schiet en ... Cazangiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cicvok is nu in balbezit. Cicvok draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Świerniak geeft de bal voor. Týral kopt de bal weg. Raţă rent richting de bal. Torriente verovert de bal door een tackle van achteren. Torriente haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Holmen geeft een hoge lob. Cazangiu speelt de bal door. Holmen is nu in balbezit. Makoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Makoś geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Makoś probeert naar een medespeler te passen. Týral geeft een lange en hoge pass. Farinha is nu in balbezit. Farinha schiet op doel. Delura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Milan 1899 - ARSENAL CITY 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Milan 1899 57%, ARSENAL CITY 43%.
A.C. Milan 1899 - ARSENAL CITY 2:1