Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARSENAL CITY A.C. Milan 1899
tct Tactiek 5311
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
52.7 gemiddelde waardering 52.8
very good Schieten very good
good Passen good
very good Verdedigen solid


9e minuut.
Raţă probeert naar een medespeler te passen. Makoś geeft een lange en hoge pass. Farinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Farinha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL CITY - A.C. Milan 1899 0:1

15e minuut.
Makoś geeft de bal voor. Plumb kopt de bal weg. Klungelig pakt Louža de bal. Farinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Farinha haalt uit met een fantastische trap. Ciubotaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Daar is Raţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aguerreverre. Raţă raakt geblesseerd tijdens het duel. Branquelo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Plumb kopt de bal weg. Klungelig pakt Gabrian de bal. Coporan rent richting de bal. Coporan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Holmen rent richting de bal. Holmen geeft de bal voor. Gioukoudis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Torriente rent richting de bal. Torriente draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Gabrian rent richting de bal. Coporan verovert de bal door een tackle van achteren. Coporan kan de bal niet met de borst controleren. Coporan geeft een hoge lob. Plumb springt en kopt de bal. Ciubotaru bokst de bal weg.

27e minuut.
Daar is Fidor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plumb is nu in balbezit. Plumb met een sublieme pass. Farinha is nu in balbezit. Farinha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Dubravica kopt de bal weg. Domarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Torriente is nu in balbezit. Torriente schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Aguerreverre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguerreverre geeft een hoge lob. Torriente is nu in balbezit. Torriente haalt uit met een fantastische trap. Cazangiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ARSENAL CITY - A.C. Milan 1899 1:1

39e minuut.
Plumb bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerniak onderschept slim de pass. Świerniak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cicvok de bal. Cicvok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL CITY - A.C. Milan 1899 2:1

42e minuut.
Aguerreverre speelt de bal door. Holmen is nu in balbezit. Dubravica met een sublieme pass. Cicvok rent richting de bal. Cicvok draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARSENAL CITY 48%, A.C. Milan 1899 52%.
ARSENAL CITY - A.C. Milan 1899 2:1

47e minuut.
Makoś is nu in balbezit. Cicvok verovert de bal door een tackle van achteren. Cicvok passt de bal in één keer door. Torriente rent richting de bal. Torriente draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Dubravica is nu in balbezit. Dubravica passt de bal zonder na te denken. Torriente rent richting de bal. Torriente schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Aguerreverre is nu in balbezit. Branquelo rent richting de bal. Branquelo geeft de bal voor. Coporan rent richting de bal. Coporan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ARSENAL CITY - A.C. Milan 1899 2:2

72e minuut.
Mumtazi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Holmen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dubravica probeert naar een medespeler te passen. Torriente is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Holmen neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Torriente maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL CITY - A.C. Milan 1899 3:2

83e minuut.
Makoś geeft een lange en hoge pass. Louža rent richting de bal. Farinha verovert de bal door een tackle van achteren. Farinha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ARSENAL CITY - A.C. Milan 1899 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARSENAL CITY 43%, A.C. Milan 1899 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ARSENAL CITY - A.C. Milan 1899 3:3