Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C. S Gura Humorului Lupii Negri Galsa
1 Tactiek ppd12e1
42% Balbezit 58%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
48.7 gemiddelde waardering 58
solide Schieten uitstekend
goed Passen solide
solide Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Klimczak probeert naar een medespeler te passen. Patterson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tuğracıbaşı. Tuğracıbaşı krijgt een gele kaart.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mihali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lecluyse bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecluyse geeft een lange en hoge pass. Klimczak springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Preda rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mihali. Preda raakt geblesseerd tijdens het duel. Oruclu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Šušnjar kopt de bal weg. Piña rent richting de bal. Piña geeft de bal voor. Befi bokst de bal weg.

22e minuut.
Krasicki probeert naar een medespeler te passen. Piña rent richting de bal. Piña geeft een lange en hoge pass. Preda springt en kopt de bal. Bachelet heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Oruclu neemt vlug de vrije trap. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña speelt de bal door. Preda is nu in balbezit. Preda haalt uit met een fantastische trap. Befi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Šušnjar onderschept slim de pass. Preda is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Piña zal de hoekschop nemen. Tuğracıbaşı krijgt zijn hoofd ertegen. Befi bokst de bal weg.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piña met een snelle inworp. Valkiala geeft een lange en hoge pass. Preda springt en kopt de bal. Befi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - Lupii Negri Galsa 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C. S Gura Humorului 59%, Lupii Negri Galsa 41%.
C. S Gura Humorului - Lupii Negri Galsa 0:1

46e minuut.
Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña passt de bal in één keer door. Krasicki probeert naar een medespeler te passen. Dasadon is nu in balbezit. Klimczak onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Arzumanyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lecluyse is nu in balbezit. Lecluyse passt de bal in één keer door. Klimczak is nu in balbezit. Klimczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Valkiala met een sublieme pass. Piña rent richting de bal. Piña passt de bal in één keer door. Valkiala is nu in balbezit. Valkiala geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Valkiala probeert naar een medespeler te passen. Piña is nu in balbezit. Piña geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Preda de bal. Preda haalt uit met een fantastische trap. Befi bokst de bal weg.

87e minuut.
Breckinridge trapt de bal weg van het doel. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mihali. Mihali krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C. S Gura Humorului 57%, Lupii Negri Galsa 43%.
C. S Gura Humorului - Lupii Negri Galsa 0:1