Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 17:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.43 [del]
  • Stadion: Den Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 48000
Lupii Negri Galsa C. S Gura Humorului
ptt4312 Tactiek 1
58% Balbezit 42%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
60 gemiddelde waardering 48.5
formidabel Schieten goed
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Polesi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wandervogel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lecluyse probeert naar een medespeler te passen. Mihali geeft een lange en hoge pass. Sosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Befi trapt de bal weg van het doel. Kajganić kopt de bal weg. Martin is nu in balbezit. Martin schiet op doel. Befi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Kajganić speelt de bal door. Polesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Polesi geeft een hoge lob. Tuğracıbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğracıbaşı geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Lecluyse passt de bal in één keer door. Wandervogel met een sublieme pass. Sözkesen is nu in balbezit. Sözkesen draait met de bal, schiet en ... Sosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Negri Galsa - C. S Gura Humorului 0:1

28e minuut.
De Rubeis kopt de bal weg. Martin rent richting de bal. Valkiala rent richting de bal. Valkiala haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Xuân Trường de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Patterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasicki is nu in balbezit. Sözkesen onderschept slim de pass. Sözkesen draait met de bal, schiet en ... Sosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Negri Galsa - C. S Gura Humorului 0:2

40e minuut.
Wandervogel is nu in balbezit. Wandervogel geeft een hoge lob. Abrego probeert naar een medespeler te passen. De Rubeis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rubeis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Polesi geeft een lange en hoge pass. Tuğracıbaşı rent richting de bal. Tuğracıbaşı geeft de bal voor. Martin krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Bachelet de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupii Negri Galsa 40%, C. S Gura Humorului 60%.
Lupii Negri Galsa - C. S Gura Humorului 0:2

49e minuut.
De Rubeis bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rubeis bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin rent richting de bal. Martin schiet op doel. Befi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Negri Galsa - C. S Gura Humorului 1:2

53e minuut.
Wandervogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrego geeft de bal voor. Martin rent richting de bal. Martin draait met de bal, schiet en ... Befi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lupii Negri Galsa - C. S Gura Humorului 2:2

55e minuut.
Wandervogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandervogel passt de bal met de wreef. Armstrong rent richting de bal. Tuğracıbaşı is nu in balbezit. Tuğracıbaşı haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Felčan geeft de bal voor. Šušnjar rent richting de bal. Martin onderschept slim de pass. Martin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Negri Galsa - C. S Gura Humorului 3:2

74e minuut.
Felčan passt de bal met de wreef. Patterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasicki begaat een overtreding. Patterson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

79e minuut.
Wandervogel met de inworp. Lecluyse bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecluyse met een sublieme pass. Patterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Patterson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Lecluyse probeert naar een medespeler te passen. Valkiala met een sublieme pass. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin schiet op doel. Befi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Negri Galsa - C. S Gura Humorului 4:2

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mihali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lecluyse met een sublieme pass. Sözkesen is nu in balbezit. Sözkesen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Mihali bereikt de bal nog maar net als eerste. Valkiala verovert de bal door een tackle van achteren. Valkiala probeert naar een medespeler te passen. De Rubeis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rubeis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupii Negri Galsa 51%, C. S Gura Humorului 49%.
Lupii Negri Galsa - C. S Gura Humorului 4:2