Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Real Borsa LoveAndDevotion
LIGA3 Tactiek 433j1
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
23 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
56.7 gemiddelde waardering 47.1
zeer goed Schieten solide
uitstekend Passen goed
solide Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Dzieszuk is nu in balbezit. Lagendik rent richting de bal. Dzieszuk rent richting de bal. Dzieszuk heeft problemen om de bal te vangen. Dzieszuk draait met de bal, schiet en ... Erdős bokst de bal weg.

16e minuut.
Dzieszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazepis verovert de bal door een tackle van achteren. Kazepis geeft de bal voor. Finol is nu in balbezit. Finol haalt uit met een fantastische trap. Erdős bokst de bal weg. Nahuel rent richting de bal. Lagendik onderschept slim de pass. Lagendik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Borsa - LoveAndDevotion 1:0

16e minuut.
Grudzień raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Răcaru komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Finol de bal onder controle te krijgen. Lajeunesse speelt de bal door. Daar is Atasoylu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atasoylu geeft een lange en hoge pass. Dzieszuk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Borsa - LoveAndDevotion 2:0

22e minuut.
Lagendik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nahuel. Lagendik raakt geblesseerd tijdens het duel. Sizopoulos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Atasoylu geeft de bal voor. Lagendik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagendik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Borsa - LoveAndDevotion 3:0

24e minuut.
Sizopoulos speelt de bal door. Atasoylu rent richting de bal. Atasoylu speelt de bal door. Dzieszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieszuk draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Sizopoulos kopt de bal weg. Pongor probeert naar een medespeler te passen. Atasoylu is nu in balbezit. Atasoylu geeft een lange en hoge pass. Dzieszuk krijgt zijn hoofd ertegen. Erdős verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stefanescu-Prodanovici rent richting de bal. Stefanescu-Prodanovici geeft de bal voor. Breda kopt de bal weg. Pongor geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Răcaru is nu in balbezit. Răcaru probeert naar een medespeler te passen. Sizopoulos probeert naar een medespeler te passen. Atasoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atasoylu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Borsa - LoveAndDevotion 4:0

38e minuut.
Mavi onderschept slim de pass. Atasoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Mavi ... Strafschop! Mavi krijgt een gele kaart. Atasoylu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lagendik kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Erdős bokst de bal weg.

43e minuut.
Mavi onderschept slim de pass. Inworp. Atasoylu met een snelle inworp. Sizopoulos rent richting de bal. Sizopoulos geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Borsa 41%, LoveAndDevotion 59%.
CF Real Borsa - LoveAndDevotion 4:0

47e minuut.
ten Caat met een sublieme pass. Bolimowski is nu in balbezit. Met opzet legt Green zijn tegenspeler op de grond. Green krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Răcaru rent richting de bal. Răcaru passt de bal zonder na te denken. Atasoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atasoylu geeft een lange en hoge pass. Dzieszuk krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Atasoylu geeft een lange en hoge pass. Nahuel heeft problemen om de bal te vangen. Lagendik is nu in balbezit. Finol rent richting de bal. Finol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Borsa - LoveAndDevotion 5:0

52e minuut.
Răcaru onderschept slim de pass. Răcaru geeft de bal voor. Atasoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atasoylu geeft een lange en hoge pass. Lagendik maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Finol maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Borsa - LoveAndDevotion 6:0

60e minuut.
Sizopoulos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Atasoylu de bal. Atasoylu passt de bal in één keer door. Lagendik rent richting de bal. Lagendik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dzieszuk is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Borsa - LoveAndDevotion 7:0

62e minuut.
Pongor geeft de bal voor. Klungelig pakt Atasoylu de bal. Atasoylu probeert naar een medespeler te passen. Lagendik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagendik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Borsa - LoveAndDevotion 8:0

67e minuut.
Sizopoulos speelt de bal door. Atasoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atasoylu passt de bal zonder na te denken. Lagendik is nu in balbezit. Lagendik schiet op doel. Erdős bokst de bal weg. Dzieszuk rent richting de bal. Dzieszuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Borsa - LoveAndDevotion 9:0

82e minuut.
Breda onderschept slim de pass. Breda geeft de bal voor. Stefanescu-Prodanovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieszuk onderschept slim de pass. Dzieszuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
ten Caat bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rembrak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bolimowski heeft problemen om de bal te vangen. Bolimowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Daar is Atasoylu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atasoylu probeert naar een medespeler te passen. Lagendik is nu in balbezit. Lagendik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Borsa - LoveAndDevotion 10:0

89e minuut.
Pongor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dzieszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. ten Caat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. ten Caat krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Borsa 38%, LoveAndDevotion 62%.
CF Real Borsa - LoveAndDevotion 10:0